Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Z
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img136.imageshack.us/img136/4558/zajecccgx4.jpg)
tomlebio
10-06-2008, 10:54
Niezla gota. Fajne kadrowanie i to GO podoba mnie sie bardzo ;)
Niezla gota. Fajne kadrowanie i to GO podoba mnie sie bardzo ;)
hmm.. mnie właśnie to GO sie nie podoba. Sztucznie jakoś wygłąda..
GO chyba zmajstrowana w ps - bardzo nie naturalna
GO chyba zmajstrowana w ps - bardzo nie naturalna
Tak tak ... a zając w Corelu namalowany ;P
reheheh
Fajny zajączek.
Tak tak ... a zając w Corelu namalowany ;P
reheheh
Fajny zajączek.
fuck, używam Corela i jeszcze tej funkcji nie odkryłem, muszę się bardziej przyłożyć :twisted:
idealnie Andrzeju, super fotografia. nic dodać nic ująć. ;)
Zajec jest w lekkim szoku, czy przypadkiem nie natrafiłeś jak robił jakąś swoją potrzebę i dlatego dostał takiego wytrzeszcza jak cię dojrzał? :mrgreen::mrgreen:
A tak na poważnie, ostro, soczyście i wyraźnie, tak jak lubię :)
Obróbka mi bardzo nie podchodzi. Kadr zajebisty.
Obróbka mi bardzo nie podchodzi. Kadr zajebisty.
Ale jaka tu jest obróbka Ty mi powiedz? Ewentualnie podostrzenie i zmniejszenie do publikacji w internecie.
Chyba złozyło się tak niefortunnie, że tylko po prawej stronie Z trawa wpadła w GO. Po lewej niestety nie.
Sam na początku myślałem że to obróbka, ale niekoniecznie tak musi być.
Ale jaka tu jest obróbka Ty mi powiedz? Ewentualnie podostrzenie i zmniejszenie do publikacji w internecie.
Wygląda jak nieudane pierwsze podejście do narzędzia shadows/highlights w PS.
Wygląda jak nieudane pierwsze podejście do narzędzia shadows/highlights w PS.
Hmmm... tylko andre84 wie ile czasu musiał włożyć w obróbkę tego zdjęcia...
Na początku to musiało być poruszone zdjęcie łosia zimą, co ? :mrgreen:
Jak dla mnie to porażające estetyką wykonania zdjęcie zająca. Wracam tu kolejny raz zaskoczony faktem, że zdjęcie zwykłego zająca może być tak dobre. Praca GO obiektywu, kadr, wykorzystanie naturalnego oświetlenia-no malinka.
Chyba wilka zobaczył :mrgreen:
świetny moment! Przyjemnie kicajek z trawy wystaje. Mnie bardzo podoba się bokeh tego szkła - jest wręcz malarski. Niesamowity efekt! Co do obróbki to wydaje mi się, że prawdopodobnie nastąpiła próba wyciągania z cienia, choć mogę się mylić, bo oglądam na badziewnym LCD ;)
Ale się zwierzak zdziwił:) Kadr ok, kolorki i GO również ładne. Mnie się podoba.
świetny moment! Przyjemnie kicajek z trawy wystaje. Mnie bardzo podoba się bokeh tego szkła - jest wręcz malarski. Niesamowity efekt! Co do obróbki to wydaje mi się, że prawdopodobnie nastąpiła próba wyciągania z cienia, choć mogę się mylić, bo oglądam na badziewnym LCD ;)
Nie prawdopodobnie, a na pewno. I to dość widoczna.
Chętnie zobaczyłbym to zdjęcie bez tego efektu, bo jest genialne.
Dla mnie bombowe zdjęcie. Nie jest ważne czy i jaka obróbka była zastosowana, ważne jest że jej efekty się fajnie ogląda!!!
pewnie wyostrzane nie bylo ;) A PSa za duzo w tym nie ma....... ot 500mm ;)
Daje rade :)