Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Ray of Light
Widok na Tatry Bielskie ze Słowacji - miejscowość Podspady. Maj 2008.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://onephoto.net/uploads/calme/1212954224_gal_oph___ray.jpg)
No dalej niech ktoś wreszcie napisze, że zdjęcia do bani. A nie tylko, że fajne ładne poprawnie skadrowane, kolorki super i obróbka wspaniała
PS To dla draki :P bo pisanie och i ach staje się nudne :-P :D
:mrgreen: jakos ciekawostka zapodam fakt, ze stalem na tej j...... gorce 3,5 godziny, zeby blysnelo i sie w koncu doczekalem
Powiem jedno superrrrrrrrrrrrrrrr. Tylko troche sztuczne sie wydaje.
:mrgreen: jakos ciekawostka zapodam fakt, ze stalem na tej j...... gorce 3,5 godziny, zeby blysnelo i sie w koncu doczekalem
i dla takich chwil warto się bawić w fotografię...
swietne światełko wyczekałes:D bardzo fajnie:)
A mi się nie podoba że marbed tak dla draki dziwnie zaczął bo zdjęcie faktycznie fajne. Światło ładnie modeluje głębię.
cyrusvirus
08-06-2008, 23:24
No dalej niech ktoś wreszcie napisze, że zdjęcia do bani. A nie tylko, że fajne ładne poprawnie skadrowane, kolorki super i obróbka wspaniała
PS To dla draki :P bo pisanie och i ach staje się nudne :-P :D
A to z tym to już do Calme ;)
No właśnie Piotrze. Może wstawisz i podlinkujesz jakieś sp.... ne zdjątko bez obróbki? :-P
a ja bez draki chętnie zobacze fotke przed i po...jak kiedys wrzucał anchel chyba:)
Przecież to wodomontaż, od razu widać :)
A tak serio to... cierpliwośc popłaca! Świetna fota
Powiem jedno superrrrrrrrrrrrrrrr. Tylko troche sztuczne sie wydaje.
no to albo superrrr albo sztuczne.. zdecyduj sie.
Jak dla mnie jest ok. Gratuluje wyczekanego momentu...
Piotrek - wklej jeszcze raz bo się nie otwiera ( a też chciałbym obejrzeć)
pozdro :-D
Już się robi - coś ostatnio imageshack głupieje widzę.
Już się robi - coś ostatnio imageshack głupieje widzę.
mnie też nieraz wywala fotki - przewaznie gdy otwieram watek po 21 00
Warto było czekać te 3,5 godziny bo zdjęcie jest naprawdę super
wygląda jakby słońce wypaliło 3ha lasu, motyw bardzo fajny
Super światło dla takich ujęć warto czekać nawet te parę godzin ( ja bym nie dał rady czekać tak długo bo jestem niecierpliwy duch):) dlatego bardzo podziwiam twoją wytrwałość .
no i dobrze, że czekałeś, piękne :)
Ano czekałem , choć prawdę powiedziawszy po wejściu na tą górę gdzie zrobiona jest fota - z godzinę nie miałem ochoty schodzić - a raczej siły :mrgreen: Plecaczek i statyw ciążą z każdym metrem ;)
Celme, a kiedy Orla? Formę już chwyciłeś...? ;-) Foto elegancka.
Hehhe forma jest - tylko czasu brak - moze na jesieni tak licze jak sie uda :)
swietna praca mistrzu *****
Malibu :twisted: wytargałbym Cię za uszy kiedyś za tego miszcza - ale za duży jesteś :)
tomlebio
09-06-2008, 22:31
to fajny pomysl wrzucac fotki przed i po
Czy ja wiem - ja po prostu nadaje wizję ostateczną jaką chcę mieć i tyle - na tym kończy się praca - ale może się pokuszę o coś takiego jak piszesz kiedyś - choć nie wiem co to da ? :)