PDA

Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Daria - the White Silence

natty.nauru
08-06-2008, 13:08
make up & styling Daria Kliszewska

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us)

Artur Jonik
08-06-2008, 13:16
Przepiekne, cudowne...jakiego kolwiek okreslenia bym uzyl to nie jestem w stanie okreslic jak bardzo mi sie podoba.
Gratuluje swietna fotografia w/g mnie.

jacek.gold
08-06-2008, 13:23
noooooooo
zgadzam się

Phoenix
08-06-2008, 13:29
no Nati dajesz radę ostatnio, jestem pod wrażeniem, lewa strona mogłaby być mniej kontrowersyjna (mogą się czepiać, ale mi pasi)

sailor
08-06-2008, 13:36
swietne oczy, ladny kadr, obrobka mi sie srednio podoba ale kwestia gustu ;)
jedna uwaga - modelka ma ladne dlonie ale paznokcie ma wyjatkowo niefotogeniczne. przy takim ksztalcie plytki nie powinna ich tak ciac.

natty.nauru
08-06-2008, 14:43
a propos obróbki - to mój pierwszy dzień zabawy w 'shopie... więc dopiero raczkuję w tej materii ;)

dziękuję za commentarze i uwagi

Vooda
09-06-2008, 09:08
no no no... uwagi trafione wiec wez je do siebie i nastepnym razem bedzie full wypas.
Od siebie jeszcze dodam, ze dlon lepiej wyglada w calosci niz ucieta - moze to tylko moje widzimisie, ale chetnie zobaczylbym fotkę z Jej prawą dlonią w calosci - kadr jaknajbardziej ok lekko przemieszczony w lewo, ale chyba mozna bylo to nieco inaczej zrobic :)

zdjęcie dobre.
Pozdrawiam

Sebastiann
09-06-2008, 09:35
Za Vooda, szkoda tylko tej uciętej dłoni, a tak to miodzio:)

LaughterAfter
09-06-2008, 23:12
ale paznokcie ma wyjatkowo niefotogeniczne. przy takim ksztalcie plytki nie powinna ich tak ciac.
hmm.. a jak powinna? Zainteresowała mnie ta uwaga, gdyż mam podobny kształt płytki a tnę podobnie :-D

Vodafone
10-06-2008, 00:18
make up & styling Daria Kliszewska

Szczególnie na tej fotografii BW widać pracę tej Pani.... ;-) Co do samej fotki to powiem szczerze... nic ciekawego :-(

sailor
10-06-2008, 14:51
hmm.. a jak powinna? Zainteresowała mnie ta uwaga, gdyż mam podobny kształt płytki a tnę podobnie :-D

lekko zapuszczone wydluzone i spilowane na polokraglo. jesli nie moga byc dluzsze to przynajmniej ladnie spilowane rowno z koncami palcow - zobacz jak wygladaja palec serdeczny i wskazujacy - male krotki i niemal kwadratowe. najladniej wyglada palec maly ale wlasnie dlatego ze paznokiec na nim jest spilowany "za" palcem

mam nadizeje ze naisalem w miare zrozumiale o co mi chodzilo :)

Marta Baranowska
10-06-2008, 14:52
mnie sie spodobało, jest delikatne

hedgehog
10-06-2008, 15:17
Sailor - dzięki za interesującą uwagę; coś w istocie mi z palcami nie pasowało, teraz wiem, co. :)

Foksik
10-06-2008, 17:07
Zgadzam się z Sailorem. Paznokcie psują piękne zdjęcie.

LaughterAfter
10-06-2008, 20:25
lekko zapuszczone wydluzone i spilowane na polokraglo. jesli nie moga byc dluzsze to przynajmniej ladnie spilowane rowno z koncami palcow - zobacz jak wygladaja palec serdeczny i wskazujacy - male krotki i niemal kwadratowe. najladniej wyglada palec maly ale wlasnie dlatego ze paznokiec na nim jest spilowany "za" palcem

yhmy... aaa, to dobrze bo ja mam wszystkie paznokcie jak ten palec mały a czasem jeszcze bardziej "zapuszczone" :-D aaa, czyli generalnie mają być bardziej "zapuszczone" (hehe, to chyba typowe dla Was, facetów określenie na długie paznokcie ;) i spiłowane na półokrągło, eee, ja tam wolę piłować na półkwadratowo ;)

a tak w ogóle co do zdjęcia to bardzo fajne, bardzo mnie się podoba :-D

sailor
10-06-2008, 22:43
eee, ja tam wolę piłować na półkwadratowo ;)

a piluj jak chcesz :D ja mowie tylko ze na zdjeciach zle wygladaja bardzo krotko przyciete paznokcie jesli plytka jest niezbyt duza z natury :)

zaneri
12-06-2008, 12:54
a piluj jak chcesz :D ja mowie tylko ze na zdjeciach zle wygladaja bardzo krotko przyciete paznokcie jesli plytka jest niezbyt duza z natury :)

albo się je maluje jasnym lakierem (najlepiej perłowym) wtedy wydłuża płytkę.
Makijaż ust kiepściuchny:) Pomysł fajny z "woalką" :)

natty.nauru
12-06-2008, 20:54
hehe i zrobiło się tu kółko porad kosmetycznych ;D
ale cennych uwag nigdy za wiele!

"woalka" sponsored by kwiaciarnia
aluminium - tudzież podobny surowiec - ciekawię się modeluję, więc chyba coś z tym jeszcze będę kombinować ;]

Nekosh
14-06-2008, 11:13
delikatnie, ulotnie, idealnie.