Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Daria - the White Silence
natty.nauru
08-06-2008, 13:08
make up & styling Daria Kliszewska
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us)
Artur Jonik
08-06-2008, 13:16
Przepiekne, cudowne...jakiego kolwiek okreslenia bym uzyl to nie jestem w stanie okreslic jak bardzo mi sie podoba.
Gratuluje swietna fotografia w/g mnie.
jacek.gold
08-06-2008, 13:23
noooooooo
zgadzam się
no Nati dajesz radę ostatnio, jestem pod wrażeniem, lewa strona mogłaby być mniej kontrowersyjna (mogą się czepiać, ale mi pasi)
swietne oczy, ladny kadr, obrobka mi sie srednio podoba ale kwestia gustu ;)
jedna uwaga - modelka ma ladne dlonie ale paznokcie ma wyjatkowo niefotogeniczne. przy takim ksztalcie plytki nie powinna ich tak ciac.
natty.nauru
08-06-2008, 14:43
a propos obróbki - to mój pierwszy dzień zabawy w 'shopie... więc dopiero raczkuję w tej materii ;)
dziękuję za commentarze i uwagi
no no no... uwagi trafione wiec wez je do siebie i nastepnym razem bedzie full wypas.
Od siebie jeszcze dodam, ze dlon lepiej wyglada w calosci niz ucieta - moze to tylko moje widzimisie, ale chetnie zobaczylbym fotkę z Jej prawą dlonią w calosci - kadr jaknajbardziej ok lekko przemieszczony w lewo, ale chyba mozna bylo to nieco inaczej zrobic :)
zdjęcie dobre.
Pozdrawiam
Sebastiann
09-06-2008, 09:35
Za Vooda, szkoda tylko tej uciętej dłoni, a tak to miodzio:)
LaughterAfter
09-06-2008, 23:12
ale paznokcie ma wyjatkowo niefotogeniczne. przy takim ksztalcie plytki nie powinna ich tak ciac.
hmm.. a jak powinna? Zainteresowała mnie ta uwaga, gdyż mam podobny kształt płytki a tnę podobnie :-D
Vodafone
10-06-2008, 00:18
make up & styling Daria Kliszewska
Szczególnie na tej fotografii BW widać pracę tej Pani.... ;-) Co do samej fotki to powiem szczerze... nic ciekawego :-(
hmm.. a jak powinna? Zainteresowała mnie ta uwaga, gdyż mam podobny kształt płytki a tnę podobnie :-D
lekko zapuszczone wydluzone i spilowane na polokraglo. jesli nie moga byc dluzsze to przynajmniej ladnie spilowane rowno z koncami palcow - zobacz jak wygladaja palec serdeczny i wskazujacy - male krotki i niemal kwadratowe. najladniej wyglada palec maly ale wlasnie dlatego ze paznokiec na nim jest spilowany "za" palcem
mam nadizeje ze naisalem w miare zrozumiale o co mi chodzilo :)
Marta Baranowska
10-06-2008, 14:52
mnie sie spodobało, jest delikatne
hedgehog
10-06-2008, 15:17
Sailor - dzięki za interesującą uwagę; coś w istocie mi z palcami nie pasowało, teraz wiem, co. :)
Zgadzam się z Sailorem. Paznokcie psują piękne zdjęcie.
LaughterAfter
10-06-2008, 20:25
lekko zapuszczone wydluzone i spilowane na polokraglo. jesli nie moga byc dluzsze to przynajmniej ladnie spilowane rowno z koncami palcow - zobacz jak wygladaja palec serdeczny i wskazujacy - male krotki i niemal kwadratowe. najladniej wyglada palec maly ale wlasnie dlatego ze paznokiec na nim jest spilowany "za" palcem
yhmy... aaa, to dobrze bo ja mam wszystkie paznokcie jak ten palec mały a czasem jeszcze bardziej "zapuszczone" :-D aaa, czyli generalnie mają być bardziej "zapuszczone" (hehe, to chyba typowe dla Was, facetów określenie na długie paznokcie ;) i spiłowane na półokrągło, eee, ja tam wolę piłować na półkwadratowo ;)
a tak w ogóle co do zdjęcia to bardzo fajne, bardzo mnie się podoba :-D
eee, ja tam wolę piłować na półkwadratowo ;)
a piluj jak chcesz :D ja mowie tylko ze na zdjeciach zle wygladaja bardzo krotko przyciete paznokcie jesli plytka jest niezbyt duza z natury :)
a piluj jak chcesz :D ja mowie tylko ze na zdjeciach zle wygladaja bardzo krotko przyciete paznokcie jesli plytka jest niezbyt duza z natury :)
albo się je maluje jasnym lakierem (najlepiej perłowym) wtedy wydłuża płytkę.
Makijaż ust kiepściuchny:) Pomysł fajny z "woalką" :)
natty.nauru
12-06-2008, 20:54
hehe i zrobiło się tu kółko porad kosmetycznych ;D
ale cennych uwag nigdy za wiele!
"woalka" sponsored by kwiaciarnia
aluminium - tudzież podobny surowiec - ciekawię się modeluję, więc chyba coś z tym jeszcze będę kombinować ;]
delikatnie, ulotnie, idealnie.