Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Przyczajony Wawel ...
Zbigniew
06-06-2008, 08:29
Byłem dwa dni w Krakowie, ale zawodowo i zero czasu na łażenie, więc pozostało mi zrobić zdjęcie z okna hotelowego :( Na szczęście miałem całkiem znośny widok :D Klik ze pikczer tu si in hajer rezoluszyn.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.zbigniew-piatek.internetdsl.pl/NF_krakow/krakow1.jpg)
jak byś napisał cos w stylu - to moje pierwsze zdjecie / mój pierwszy raz / mój debiut na forum - to dostałbyś z pewnościa całą masę komentarzy...wiesz jakich :-D
Zbigniew
06-06-2008, 09:07
Czyli rozumiem, że do albumowej albo do wątku o testowaniu obiektywów to przerzucić ? :D No spoko, w sumie i tak tylko chciałem się pochwalić, że na fajnej wycieczce byłem ;)
przyczajony wawel, ukryty smok...
Raczej 'Przyczajony Wawel, ukryty Zbigniew' [gdzies za krzakiem]... ;)
Zbigniew
06-06-2008, 09:20
Ten krzaczur to takie megawielkie drzewo, bo byłem na 6. piętrze hotelu. I rzeczywiście czaiłem się nieco :D
a co to na niebie za chmury takie dziwne, czarne i bardzo drobne? ;)
hm..........
takie zdjęcia tylko potwierdzają mój jedynie słuszny wybór - analog :)
d200 to podobno nieco wyższa półka, a tu takie coś....
Zbigniew
06-06-2008, 09:31
To nie wina aparatu, ale pewnie osoby robiącej zdjęcie :) Na niebie niczego ciekawego nie było, więc wyszło jak wyszło - nie ma dramatyzmu.
Dajcie spokoj, to nie konkurs ;)
No spoko, w sumie i tak tylko chciałem się pochwalić, że na fajnej wycieczce byłem ;)
Ot, przykład relatywizmu i teorii względności... Ilekroć jestem w ścisłym centrum jestem spierdziany z nerwów (upał, hałas, ścisk, tłum oraz wszędobylskie i brzydkie grafiti), a ilekroć wyjadę z Krakowa - to mówię że byłem na fajnej wycieczce... :|
a co to na niebie za chmury takie dziwne, czarne i bardzo drobne? ;)
To są zapewnie bździny smoka, znane również jako smog ;)
No cóż ... ta fotka potwierdza, ze zawsze należy mieć ze sobą aparat ale... niekoniecznie wszystkim co się nim zrobi trzeba sie chwalić...
Chociaż w sumie...Jak to było? "to nie konkurs" ;)