PDA

Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Emi

rafael
30-05-2008, 23:29
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us)

modelka Emi
make up-www.evabasiura.viewbook.com

Fr@ntz
31-05-2008, 08:12
super !!

Polsar74
31-05-2008, 08:43
Wow ! Bardzo , bardzo ... sie podoba

MikeP
31-05-2008, 10:09
powinienes dopisac w make-up oprocz wizazystki takze osobe obrabiajaca zdjecie. Przesadzona obrobka, reka wyglada jak zelka haribo. Jedyne co fajne to oczy i usta bo... nie ruszane blurem

Erie
31-05-2008, 10:24
Rafael, mam pytanie - dlaczego PSujesz tak dobre fotki? Przesadzasz z obróbką - makabrycznie zblurowane (wręcz faktycznie żeli haribo bo już plastik, czy guma to nie jest :()

pX
31-05-2008, 10:27
taaaak... poległo w obróbce...

rafael
31-05-2008, 11:46
dzieki za komenty;]

MikeP
31-05-2008, 11:51
Kolega rafael nigdy nie napisze slowa na pytania innych komentujacych. Jego jedyna odpowiedzia jest sakramentalne "dziekuje za komenty".
Czemu psuje zdjecia? Sa dwie opcje: bo mu sie takie podobaja albo bo nie umie tak obrobic zdjecia zeby wygladalo to naturalnie. W tym przypadku ide o zaklad, ze jest tak ze podobaja sie takie plastikowe jak w reklamach kremow czy innych duperel, albo na plakatach albo gdzies tam wiec sam probuje robic cos na te modle, ale efekt wychodzi mierny.... Nieprawdaz?

Pozdrawiam

Artur Jonik
31-05-2008, 12:13
Kolega rafael nigdy nie napisze slowa na pytania innych komentujacych. Jego jedyna odpowiedzia jest sakramentalne "dziekuje za komenty".
Czemu psuje zdjecia? Sa dwie opcje: bo mu sie takie podobaja albo bo nie umie tak obrobic zdjecia zeby wygladalo to naturalnie. W tym przypadku ide o zaklad, ze jest tak ze podobaja sie takie plastikowe jak w reklamach kremow czy innych duperel, albo na plakatach albo gdzies tam wiec sam probuje robic cos na te modle, ale efekt wychodzi mierny.... Nieprawdaz?

Pozdrawiam

Moze w pelnej rozdzielczosci wyglada lepiej?
Podoba mi sie bardzo kadr.

MikeP
31-05-2008, 12:17
Moze w pelnej rozdzielczosci wyglada lepiej?
Podoba mi sie bardzo kadr.

to wlasnie przy malej rozdz wyglada lepiej. Poza tym po co komentowac zdjecia autora, ktory nie odpowieda na pytania :)??

pX
31-05-2008, 12:19
podobaja sie takie plastikowe jak w reklamach kremow czy innych duperel

Ale jakich kremów? Chyba z czwartego świata...
Jak ktoś zrobi taką obróbkę bez "faktury" do jakiegoś poważnego kosmetyku to takiego kopa dostanie, że jego dupa szybko ziemii nie dotknie.

MikeP
31-05-2008, 12:37
Nie no jasne, choc zalazek faktury naskorka musi byc widac. To blurowanie jest koszmarne. Jest sposob na blurowanie i odzyskiwanie chocby namiastki faktury naskorka, ale z racji tego, ze autor dziekuje za komenty i nie raczy nawet odpowiedziec na pytanie wole go nie zdradzac.

Pozdrawiam

rafael
31-05-2008, 13:07
a dziekuje komentarze oraz krtyke;] ja lubie mieć tak zwany plastik na zdjęciach :)

remnaj
31-05-2008, 14:18
co wy sie czepiacie tej obrobki?? chlopak ma swoj styl i lubi plastikowo. jest naprawde fajnie.

diZaster
31-05-2008, 20:02
plastik fantastik,ale dziewczynka ladna.
fajne oczka