Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Emi
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us)
modelka Emi
make up-www.evabasiura.viewbook.com
Polsar74
31-05-2008, 08:43
Wow ! Bardzo , bardzo ... sie podoba
powinienes dopisac w make-up oprocz wizazystki takze osobe obrabiajaca zdjecie. Przesadzona obrobka, reka wyglada jak zelka haribo. Jedyne co fajne to oczy i usta bo... nie ruszane blurem
Rafael, mam pytanie - dlaczego PSujesz tak dobre fotki? Przesadzasz z obróbką - makabrycznie zblurowane (wręcz faktycznie żeli haribo bo już plastik, czy guma to nie jest :()
taaaak... poległo w obróbce...
Kolega rafael nigdy nie napisze slowa na pytania innych komentujacych. Jego jedyna odpowiedzia jest sakramentalne "dziekuje za komenty".
Czemu psuje zdjecia? Sa dwie opcje: bo mu sie takie podobaja albo bo nie umie tak obrobic zdjecia zeby wygladalo to naturalnie. W tym przypadku ide o zaklad, ze jest tak ze podobaja sie takie plastikowe jak w reklamach kremow czy innych duperel, albo na plakatach albo gdzies tam wiec sam probuje robic cos na te modle, ale efekt wychodzi mierny.... Nieprawdaz?
Pozdrawiam
Artur Jonik
31-05-2008, 12:13
Kolega rafael nigdy nie napisze slowa na pytania innych komentujacych. Jego jedyna odpowiedzia jest sakramentalne "dziekuje za komenty".
Czemu psuje zdjecia? Sa dwie opcje: bo mu sie takie podobaja albo bo nie umie tak obrobic zdjecia zeby wygladalo to naturalnie. W tym przypadku ide o zaklad, ze jest tak ze podobaja sie takie plastikowe jak w reklamach kremow czy innych duperel, albo na plakatach albo gdzies tam wiec sam probuje robic cos na te modle, ale efekt wychodzi mierny.... Nieprawdaz?
Pozdrawiam
Moze w pelnej rozdzielczosci wyglada lepiej?
Podoba mi sie bardzo kadr.
Moze w pelnej rozdzielczosci wyglada lepiej?
Podoba mi sie bardzo kadr.
to wlasnie przy malej rozdz wyglada lepiej. Poza tym po co komentowac zdjecia autora, ktory nie odpowieda na pytania :)??
podobaja sie takie plastikowe jak w reklamach kremow czy innych duperel
Ale jakich kremów? Chyba z czwartego świata...
Jak ktoś zrobi taką obróbkę bez "faktury" do jakiegoś poważnego kosmetyku to takiego kopa dostanie, że jego dupa szybko ziemii nie dotknie.
Nie no jasne, choc zalazek faktury naskorka musi byc widac. To blurowanie jest koszmarne. Jest sposob na blurowanie i odzyskiwanie chocby namiastki faktury naskorka, ale z racji tego, ze autor dziekuje za komenty i nie raczy nawet odpowiedziec na pytanie wole go nie zdradzac.
Pozdrawiam
a dziekuje komentarze oraz krtyke;] ja lubie mieć tak zwany plastik na zdjęciach :)
co wy sie czepiacie tej obrobki?? chlopak ma swoj styl i lubi plastikowo. jest naprawde fajnie.
diZaster
31-05-2008, 20:02
plastik fantastik,ale dziewczynka ladna.
fajne oczka