Zobacz pełną wersję : vista bidż i inne kwiatki
Niedzwiedz
30-05-2008, 09:57
Mam problem moze ktos sie spotkal z podobnym
we Viscie bridge CS3 wykonuje jakas opoeracje i vista wio ja zamyka piszac ze "nastapil bladaplikacji" dzieje sie to co pare minut i doprowadza mnie do szalu
wiem wiem jest XP ale ja mam quda i chcialem pokorzystac z dobrodzijstw tegoz
POMOCY !
P.S. klika fot otwartych w PS tez powoduje blad PS i wywla mi go :( to mnejszy problem bo rzadko mam 4-5 fot otwartych na raz
Zobacz czy masz to samo jak otworzysz program w trybie kompatybilności z XP
Niedzwiedz
30-05-2008, 10:06
chryste a jak to zrobic ! ja z informatyki jestem mierny ;)
1. Czy masz ServicePacka zainstalowanego?
2. Czy masz najnowsze wersje softu?
Moze trohę więcejszczegółów codo tego błędu?
Ja mam Vistex64 nieraz po kilka zdjec pootwieranych a nigdy z tym problemu nie miałem.
Niedzwiedz
30-05-2008, 10:09
cs bez aktualizacji vista bez serwis paka
To zaktualizuj.
PS.
Wiem, że brzmi jak standardowa odpowiedź wsparcia technicznego ale często pomaga.
Pozdro.
legionize
30-05-2008, 10:47
wrzuc sp1. mialem gola viste i tez byly kwiatki. pozniej kupilem ultimate z sp1 i spoko chodzilo. ale i tak wrocilem do xp
Mam Viste Home Ultimate z SP1 i CS3 działa bez najmniejszego zająknięcia, A też mam quada:)
Niedźwiedź, ale - tak na marginesie - co ma quad do XP? Będzie działał jak cholera. :)
Niedzwiedz
01-06-2008, 08:44
ktos mnie powiedzial ze nie bedzie w windzie takiej szrzy na quadzie i xp
wejdz we wlasciwosci nie skrotu aplikacji, tylko glownej ikony i daj prawym wlasciwosci i tam w ktorejs zakladce jest uruchamianie w ytrybie zgodnosci z win xp , oraz zaznacz aby uruchamial sie zawsze w trybie administratora...
ja mam viste odkad sie pokazala na rynku i nie mam z nia najmniejszych problemow, a jak cos sie dzieje to ruszam glowa i juz naprawione.
w razie pytan pisz tu lub na priva :)