Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Ula
jedno z serii.
http://psychodelic.org/~sailor/forum/victim.jpg
Jakiś taki kadłubek Ci wyszedł, lewa ręka ginie w tle... Mimo, że światło, kolorki itp fajne, zdjęcie mi się nie podoba.
chyba prawa? :) i nie ginie ... doskonale ja widac .. trza tylko popatrzec :D
sailor, prawa, prawa, racja, racja :) Wiem, o czym mówisz, ale .. nie podoba mi się dalej :D
nie podoba mi się dalej
jakos mnie to nie zdziwilo :D
a mnie się bardzo podoba. jeszcze chetniej zobaczyłbym całą serię razem. Takie prawie monochromatyczne serie mają jakiś klimat.
co do tego pojedyńczego zdjęcia - nie ma co zarzucić. W dużym formacie prezentowałoby sie lepiej, chetnie bym widział to na scianie. To juz prawie nie zdjęcie a grafika.
Sailor sprzedajesz je? po ile?
ocenia się dalej zdjęcia? - jeśli tak to 4,5/5
Podoba mi sie bardzo , choc wolalbym tu jakis bardziej "archaiczny" ten bandaz - moze z podrtego , lekko przybrudzonego w tym celu plotna...
Swietna robota (zdjecie+obrobka)...
chetnie bym widział to na scianie
zaraz sie zarumienie :)
Sailor sprzedajesz je? po ile?
dogadamy sie :)
choc wolalbym tu jakis bardziej "archaiczny" ten bandaz
nie bylo pod reka :D
Nabutada
26-04-2006, 22:26
Zarówno pomysł jak i wykonanie bardzo ładne
Pozdrawiam
dowaliles :D
chyba tez kogos zabandazuje
:) mumia..no no..ale za to jaka. A wlasnie, a tak z ciekawosci jest szansa zebysmy albo chociaz zebym ja sam, rzucil okiem na oryginalne bez PSa to foto ? Ciekawy jestem jak daleko uciekles w obrobke. No dla mnie praca jest swietna.
ps. tak na boczku, Ola napisala cyz nie ? bo zbiera sie jak sojka z tym kontaktem do Ciebie ta dziewczyna.
a tak z ciekawosci jest szansa zebysmy albo chociaz zebym ja sam, rzucil okiem na oryginalne bez PSa to foto
no wiesz .. mam odkryc wszyskie swoje tajemnice? i w koncu okaze sie ze to nie Ula a admin jest na zdjeciu? :D:D:D
of koz ze mozesz zobaczyc oryginal.
Ola napisala cyz nie ? bo zbiera sie jak sojka z tym kontaktem do Ciebie ta dziewczyna
do jesieni daleko ... moze sie wreszcie jej uda ..
technicznie to mam wątpliwości do tej zlewającej sięz tłem ręki ale można siędoszukać treści jaką niesie zdjęcie i jest pozytywne w odbiorze
ecena 4/5
Rozwalilo mnie to zdjecie.
Rozwalilo mnie to zdjecie.
pozytywnie czy negatywnie? :)
Gdyby negatywnie, to nie komentowałbym. :)
Świetne wykonanie... a kolor włosów po prostu piękny.