Zobacz pełną wersję : Jedno z plenerku
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2008/05/0ddb777f2c571c29-2.jpg
źródło (www.fotosik.pl)
jacek.gold
27-05-2008, 23:37
fajne :)
mój zestaw gadżetów nie przewiduje kopareczki :)
Ale hardcore :)
Nie no świetne!
ps
W kopalni za jazdę w łyżce to po premii :)
Takie zestawu jeszcze nie widziałem. Szczególny ukłon w stronę pani młodej i jej białej sukni. Jak ją przekonałeś żeby tam wlazła.:mrgreen:
Takie zestawu jeszcze nie widziałem. Szczególny ukłon w stronę pani młodej i jej białej sukni. Jak ją przekonałeś żeby tam wlazła.:mrgreen:
plener był we wtorek więc suknia i tak była już brudna
tak ogólnie Pan kierowca przyjechał nas przegonić bo spodziewali się inspekcji górniczej okazało sie że równy chłop z niego ... miało być tylko pare centymetrów w góre ...
Archibald
28-05-2008, 16:04
...Pan kierowca przyjechał nas przegonić... okazało sie że równy chłop z niego ... miało być tylko pare centymetrów w góre ...
He he - no i świetnie wyszło :-)
hmm ciekawe co na to BHP :D :D
chociaż kaski mogłeś im dać :P
pomysł i fotka oczywiście na plus :)
super, tylko czy nie leci na prawo?
No i co z tego, że ciut leci w prawo - super pomysł, super fotka, super wykorzystanie chwili. Młodzi będą mieli niezapomnianą pamiątkę ślubną w szczególnie nietypowym ujęciu.
Gratulacyje !
fajne :)
mój zestaw gadżetów nie przewiduje kopareczki :)
Jeśli już to spycharko-ładowarki :twisted:
Pomysł pierwsza klasa!
Marcin T
26-01-2009, 22:13
Wódki mu polać za pomysła :mrgreen:
Rewelka.
zdecydowanie na patencie, czegoś takiego chyba jeszcze nie bylo :D
jak to nie bylo:))))
bylo bylo
świetne wykorzystanie chwili i pana w koparce :")
moje gratulacje!
AlieN_dwa
27-01-2009, 15:24
oryginalnie :D
ja też chce taką fote ze ślubu!
Pomysł dobry - widziałbym to w WB ponieważ te kolorki nieba są nie za bardzo, ale pogoda i wymagania ekspozycji odpowiadają za kolorki.
Wykonanie: można by to lepiej zrobić (jak każde zdjęcie zresztą), więcej koparki w kadrze itp.
Podejrzewam, że akcja była nie zaplanowana :)
Dobrze się usmiałem :) heheh nieźle :) Podoba się. A masz wersję np. pan młody albo panna młoda są za kierownicą a drugie w koparce ;).
Pozdrawiam,
AMI
PS, Także widzę to w BW