Zobacz pełną wersję : [ Portret ] cisza.
heartbeats
27-05-2008, 12:25
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img373.imageshack.us/img373/3552/dsc1510pp8.jpg)
konstruktywna krytyka zawsze mile widziana.
pozdrawiam.
nie będę krytykował bo mi się strasznie podoba ****
Coś mnie te cyjany nie przekonują, a fota wydaje się odrobinę nie tak przycięta.
No i mocny punkt, to powinny być wargi, a nie palce.
BlackRoger
27-05-2008, 13:24
Pierścionek za bardzo wyeksponowany - sprawia wrażenie jakby to on był mocnym punktem a nie całość kompozycji. Chyba lepiej gdyby go nie było. Poza tym świetny kadr. Podoba mi się :)
pozdro
Roger
Sculptoris
27-05-2008, 13:27
Do mnie to zdjęcie nie trafia pod żadnym względem.
Różaniec jakoś mi sie tutaj niezbyt komponuje.
motylanoga
27-05-2008, 15:15
Obróbka tak, kompozycja, różaniec i polar na nie. ;-)
heartbeats
27-05-2008, 16:04
dziękuję wszystkim za komentarze - diabeł tkwi w szczegółach, chociaż różaniec mnie akurat nie przeszkadza - cisza jako zwrócenie się do Boga.
ale to tylko moje odczucie.
motylanoga jaki polar ?!
skulinski
27-05-2008, 16:08
plus za poszukiwania. Cos tu jest jeszcze nietak.. ale podoba mi sie kierunek. Chetnie zobacze kolejne w podobnym stylu.
motylanoga
27-05-2008, 16:16
polar - w sensie bluza. No ale może to nie polar... Chodzi o sam mankiet, który wydaje się być bardzo przypadkowym elementem na zdjęciu. W tej tonacji i świetle widziałabym albo zwykłą koszulę, albo jakiś bardziej efektowny materiał.
heartbeats
27-05-2008, 16:20
plus za poszukiwania. Cos tu jest jeszcze nietak.. ale podoba mi sie kierunek. Chetnie zobacze kolejne w podobnym stylu.
Oj to prawda - poszukuję, cieszę się że w dobrym kierunku ;)
polar - w sensie bluza. No ale może to nie polar... Chodzi o sam mankiet, który wydaje się być bardzo przypadkowym elementem na zdjęciu. W tej tonacji i świetle widziałabym albo zwykłą koszulę, albo jakiś bardziej efektowny materiał.
hmmm przypadkowe nie było. mnie nie przeszkadza, w sumie szkoda, że tak mało tego weszło w kadr (a ani bluza ani polar tym bardziej to nie jest) bo na większą skalę wyglądało to nieco inaczej ;)
Swiatełko jakby za mocne. Pozniej ratowane ale niestety to widac.
Marta Baranowska
27-05-2008, 17:04
kompozycja swietna, jest kilka rzeczy które trzebaby poprawic, a o których juz wspomniano ;]
Witek "Wisz"
27-05-2008, 23:49
Jeśli chodzi o błędy, to wszystko już powiedziano (za ostre światełko na ręce, materiał bluzy). Mi bardzo pasuje ten różaniec na palcu, zdjęcie jest świetne.
Zresztą... co ja się będe rozpisywał... znasz już przecież moje zdanie:-D
Pozdrawiam