Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Kilka efektów pleneru GKJ w Wojcieszowie
Na początek wrzucę dwie fotografie będące efektem sobotniego wypadu do Wojcieszowa i okolic.
Czekam na opinie, a jak znajdę trochę czasu, to postaram się jeszcze coś dorzucić.
1.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img119.imageshack.us/img119/24/jeziorozwodyuz9.jpg)
2.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img440.imageshack.us/img440/7075/paacwojcieszwdt5.jpg)
Pierwsze chyba troszkę leci w prawo.
Ale drugie rewelacja :)
Masz rację, jakoś to przeoczyłem!
drugie też trochę leci w prawo, ale ogólnie bajkowo...gdybym tam nie był to bym teraz żałował :)
Fajna ta 1ka aż szkoda że ucieka,
a 2ka jak napisał Alf - bajkowa
Może mam coś z oczkami dzisiaj, ale tej bajkowości nie widzę :( Przepraszam. Nr 2 jest poprawna, ale bez szału. Jedynka... zupełnie mi nie leży. To są oczywiście moje subiektywne odczucia :)
Pozdrawiam
Każdy widzi po swojemu i to jest w tym wszystkim najlepsze :)
jednak co do dwójki to będę się upierał że brakuje jedynie koni i karocy :)
podobne subiektywne odczucia jak u _tomka_
pozdro
w 1 nic szczególnego nie widzę,
natomiast dla mnie 2 jest zupełnie zwykłym zdjęciem, zadnego szału czy super kadru. Dorzucony filterek i takie pstryk :)
Na kolana mnie nie rzuca, może tez dlatego że nie przepadam za takimi landszafcikami.
Ciesze się jednak, ze Wam się plenerek udał :) No i czekamy na nastepny, tym razem juz wspólny.
trzeba trochę uruchomić wyobraźnię :)
Przy pewnej dozie wyobraźni można się upić samą zagrychą.
trzeba trochę uruchomić wyobraźnię :)
to racja :)
jak się dobrze uruchomi wyobraźnię, to i biała kartka będzie ładnym krajobrazem ;)
stock, to się jednocześnie wypowiedzieliśmy :)
ano - cóz za zbieg okoliczności :D
w 1 nic szczególnego nie widzę,
natomiast dla mnie 2 jest zupełnie zwykłym zdjęciem, zadnego szału czy super kadru. Dorzucony filterek i takie pstryk :)
Na kolana mnie nie rzuca, może tez dlatego że nie przepadam za takimi landszafcikami.
Ciesze się jednak, ze Wam się plenerek udał :) No i czekamy na nastepny, tym razem juz wspólny.
Akurat tak się składa, że na 2 nie było żadnego filterka, za to był faktycznie na 1, natomiast opinię twoją jak najbardziej przyjmuję do wiadomości.
zwracam honor - może błędnie załozyłem że był. Jakoś tak wszyscy namietnie z cokinami latają, więc i pomyslałem, że założyłeś. Przepraszam :)
to racja :)
jak się dobrze uruchomi wyobraźnię, to i biała kartka będzie ładnym krajobrazem ;)
nie bardzo...no chyba, że przy pomocy "dopalacza" :)
a tu zobacz...ładniutki obiekt, piękne wieżyczki, malownicze otoczenie, kapitalna pogoda, super kolorystyka...i dopiero teraz uruchom wyobraźnię :D
nie bardzo...no chyba, że przy pomocy "dopalacza" :)
a tu zobacz...ładniutki obiekt, piękne wieżyczki, malownicze otoczenie, kapitalna pogoda, super kolorystyka...i dopiero teraz uruchom wyobraźnię :D
:D :D :D
jednak idę do monopolowego po dopalacz :D :D :D
Słaby dzień dzisiaj chyba mam, bo "na sucho" nic nie widzę :P :D :D :D
ehhh...ta młodzież :)
w tych murach jest więcej życia niż w setce plastikowych, szkieletorów pędzących po wybiegach...
ehhh...ta młodzież :)
no no no... tylko bez takich :D Przebieg już mam niemały. Trójka na przedzie za chwilę się pojawi :)
fakt...jeszcze nie młodzież, mógłbyś być moim synem :D
no no no... tylko bez takich :D Przebieg już mam niemały. Trójka na przedzie za chwilę się pojawi :)
no no - przebieg mały. Mi się za 4 miesiące przestawi na 3 z przodu, a jakiś mocno dotarty sie nie czuję. Wręcz zupełnie beztrosko jak 19 latek co najmniej :D
fakt...jeszcze nie młodzież, mógłbyś być moim synem :D
ALF, mogę mówić ci "Tato" jeśli zechcesz :D :D :D
no no - przebieg mały. Mi się za 4 miesiące przestawi na 3 z przodu, a jakiś mocno dotarty sie nie czuję. Wręcz zupełnie beztrosko jak 19 latek co najmniej :D
bo to zależy na jakim "oleju" jedziesz ;)
Dobra Panowie, bo się prywata robi z tego wątku :D
nie wiem
jakos na moje za duzo 'napackane' na jedynce
ale dwojeczka bardzo podoba mi sie
fajna kolorystyka
pozdr.
MonteChristo
08-08-2009, 10:49
bajkowe to są tu kolory, za mocne moim zdaniem saturacje, ale co kto lubi