PDA

Zobacz pełną wersję : zaślepka gniazda USB w D70s ?

slomka
26-05-2008, 20:43
witam, mam pytanie: czy ma ktos moze pomysl, gdzie mogę dostac gumową zaślepkę do gniazda USB w D70s? bede wdzieczna za pomoc.
pozdrawiam;)

Garnett
27-05-2008, 10:02
Urwaleś/urwalaś ??? przeciez to jest przymocowane na stale ?? watpie zeby taki elemant udalo sie znalezc wedlug mnie jest to 1 calos razem ze wszystkimi tymi zaslepkami na jednym kawalku gumy wewnatrz aparatu wiec pozostanie tylko serwis.

mpwt
27-05-2008, 11:34
Fotojoker.

slomka
28-05-2008, 17:25
nie urwalam, samo wzielo i sie zapodzialo.. kazda zaslepka jest osobno i jak widac nie na stale, skoro wystarczylo gdzies zahaczyc i nima.. ale dzieki za odzew!

piotereks
28-05-2008, 20:25
witam, mam pytanie: czy ma ktos moze pomysl, gdzie mogę dostac gumową zaślepkę do gniazda USB w D70s? bede wdzieczna za pomoc.
pozdrawiam;)

Sorki ze sie wtracam ale tez mam wrazenie ze te wszystkie zaslepki gumowe i te gniazda usb i do tv to jakies takie przedelikacone. ja od poczatku poprostu wyjmuje karte i przekladam do czytnika kart. najprostszy taki za pare zlotych. Juz nie pamietam kiedy otwieralem de zaslepki.

waldek
29-05-2008, 10:01
Sorki ze sie wtracam ale tez mam wrazenie ze te wszystkie zaslepki gumowe i te gniazda usb i do tv to jakies takie przedelikacone. ja od poczatku poprostu wyjmuje karte i przekladam do czytnika kart. najprostszy taki za pare zlotych. Juz nie pamietam kiedy otwieralem de zaslepki.

No to należysz do drugiej szkoły użytkowników kart z D70s.
Pierwsza mówi, że można uszkodzić te małe liczne otworki w karcie CF a port usb w aparacie tylko wygląda na delikatny. Zaślepka jak zaślepka - jak jej nie wyrwiesz nie nie powinna się zgubić.
Waldek

piotereks
02-06-2008, 22:23
No to należysz do drugiej szkoły użytkowników kart z D70s.
Pierwsza mówi, że można uszkodzić te małe liczne otworki w karcie CF a port usb w aparacie tylko wygląda na delikatny. Zaślepka jak zaślepka - jak jej nie wyrwiesz nie nie powinna się zgubić.
Waldek

no kazdy robi jak mu wygodnie, ja wole przekladac karte.

bloodcrawler
02-06-2008, 23:12
Albo wg. portfelowaych zachcianek, mi zawsze brakuje tych paru złotych by kupić czytnik kart no i... Zaślepka nieraz wypadła, walała się po torbie, ale jeszcze (odpukać) nie postanowiła odejść w zaślepkowe zapomnienie xD

piotereks
03-06-2008, 17:59
Albo wg. portfelowaych zachcianek, mi zawsze brakuje tych paru złotych by kupić czytnik kart no i... Zaślepka nieraz wypadła, walała się po torbie, ale jeszcze (odpukać) nie postanowiła odejść w zaślepkowe zapomnienie xD

No nie jest chyba az tak zle, ja dzieki Forumowiczom wybralem najprostszy czytnik za jakies 20-30 zl i dziala juz 2 lata. wiec chyba warto?