Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] badyl
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img148.imageshack.us/img148/8730/badylyt4.jpg)
badyl jak badyl, ale światło i kolorek bardzo ładny.
Choć sam bym pewnie kucnął obniżając zarazem horyzont i eksponując badyla na tle ciekawego nieba.
badylka zrobiłeś super - kolejny dowód na to ze własciwe podejscie do tematu może wypromować każdy motyw
mnie tak jak Jessusa ujęła kolorystyka
pozdro :-D
badyl jak badyl, ale światło i kolorek bardzo ładny.
Choć sam bym pewnie kucnął obniżając zarazem horyzont i eksponując badyla na tle ciekawego nieba.
Nie było jak. Stałem na górce, która schodziła niżej jeszcze bardziej w prawo. Ale fakt - byłoby lepiej.
Jakoś mnie nie przekonuje to zdjęcie. Ot badylek. Obróbka jak zwykle na poziomie ale kadr ... ot badylek...
Jakoś mnie nie przekonuje to zdjęcie. Ot badylek. Obróbka jak zwykle na poziomie ale kadr ... ot badylek...
No tak... Nie przeczę.
Ku....skie badyle są naprawdę malownicze, ale ich skadrowanie to jakaś paranoja. Wszystkie (bo jest ich więcej) tuż przy zarośniętym krzewami wzniesieniu. A w tle kurcze takie piękne rozlewisko i trzciny. Ponad pół roku poluję na kadr i to wszystko co udało mi się złapać, a co jest w miarę do ludzi. Eh...
Gdybyś tak na pełnej dziurze pociągnął, to może by było ładniej?
Gdybyś tak na pełnej dziurze pociągnął, to może by było ładniej?
Może - ale raczej nie tokiną bo to by nic nie zmieniło ;]
Całkiem fajny badylek! Za poprzednikami ciekawa kolorystyka!
zrobić trawę i krzaki na bardziej żółtą/brązową - i podpisać "na prerii" - od razu lepiej by patrzono na to foto;) a serio - takie preriowe skojarzenie miałam w pierwszej chwili i tak mi zostało
Trochę za ostre światełko miałeś, ale zrobiłeś z niczego coś. I za to duży plus
anchel, udowodniłeś już nie raz (i tym razem również), że potrafisz robić świetne zdjęcia i bardzo dobrze je obrabiasz... Teraz skup się na szukaniu dobrych miejscówek, bo badylem nie każdego nakarmisz :) :) :)
anchel, udowodniłeś już nie raz (i tym razem również), że potrafisz robić świetne zdjęcia i bardzo dobrze je obrabiasz... Teraz skup się na szukaniu dobrych miejscówek, bo badylem nie każdego nakarmisz :) :) :)
Badyl dobry jest. Każdy powinien mieć swojego badyla, żeby w razie czego móc powiedzieć "a kij ci w ...." ;]
Edit: To żart i bez urazy pliz.
Badyl dobry jest. Każdy powinien mieć swojego badyla, żeby w razie czego móc powiedzieć "a kij ci w ...." ;]
Edit: To żart i bez urazy pliz.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
no i git!