Zobacz pełną wersję : Battery Pack do Fuji finepix S2 Pro MB-16 -> do S2 Pro
może komuś się przyda,
zawsze łatwiej dostać MB-16 w Polsce niż ten niby dedykowany grip do S2 Pro z Chin
MB-16 do Fufu S2 Pro (http://www.pbase.com/dannerw/mb16s2)
Pozdrawiam
jacek.gold
25-05-2008, 15:45
kupiłeś?
czy co kupiłem?
battery pack?
ano właśnie chciałem kupić, wszystko zostało załatwione, przyszedł do kumpla w irolkowni tak jak już kiedyś pisałem (ten z Chin) i się okazało, że kumpel nie przyjedzie w czerwcu a dopiero w październiku do polanda, dlatego znowu zacząłem kombinować, bo po przygodzie z kartami pamięci które "zaginęły" gdzieś po drodze z wyspy do Polski nie mam zamiaru czegokolwiek już z wysp do polski wysyłać - za dużo złodziei
no i teraz myślę albo nad akumulatorami CR 123 A jako tymczasowe rozwiązanie, albo MB-16, ino ceny jak po zbóju sobie za to życzą
tak czy owak w ciągu 5 miesięcy jakoś puszeczkę energią karmić muszę stąd opłaca się zainwestować, choćbym miał za pół roku odsprzedawać, bo chętnych jest wielu na BP do S2
Pozdrawiam
hmm, czy sprawa takiego batterypacka jest aż taką rewelacją? :)
się przyznam, że posiadam takie cacko właśnie do Fujika S2 i to wcale nie kombinowane - to po prostu batterypack do Fujiego, bez piłowania, leży jak ulał, działa jak marzenie.
a gdyby ktoś bardzo chciał takiego przygarnąć, zapraszam na PW - wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że właśnie stałem się posiadaczem Nikona D1X :D (yes, yes, yes)
Gratuluję zmiany - choć ja fufu bardzo lubię
PW już poszło - czekam na odpowiedź - jeśli tylko będzie mnie stać to przygarnę BP :)