PDA

Zobacz pełną wersję : Battery Pack do Fuji finepix S2 Pro MB-16 -> do S2 Pro

wesol
25-05-2008, 14:17
może komuś się przyda,
zawsze łatwiej dostać MB-16 w Polsce niż ten niby dedykowany grip do S2 Pro z Chin

MB-16 do Fufu S2 Pro (http://www.pbase.com/dannerw/mb16s2)

Pozdrawiam

jacek.gold
25-05-2008, 15:45
kupiłeś?

wesol
25-05-2008, 16:02
czy co kupiłem?
battery pack?

ano właśnie chciałem kupić, wszystko zostało załatwione, przyszedł do kumpla w irolkowni tak jak już kiedyś pisałem (ten z Chin) i się okazało, że kumpel nie przyjedzie w czerwcu a dopiero w październiku do polanda, dlatego znowu zacząłem kombinować, bo po przygodzie z kartami pamięci które "zaginęły" gdzieś po drodze z wyspy do Polski nie mam zamiaru czegokolwiek już z wysp do polski wysyłać - za dużo złodziei
no i teraz myślę albo nad akumulatorami CR 123 A jako tymczasowe rozwiązanie, albo MB-16, ino ceny jak po zbóju sobie za to życzą
tak czy owak w ciągu 5 miesięcy jakoś puszeczkę energią karmić muszę stąd opłaca się zainwestować, choćbym miał za pół roku odsprzedawać, bo chętnych jest wielu na BP do S2

Pozdrawiam

isav
26-05-2008, 21:43
hmm, czy sprawa takiego batterypacka jest aż taką rewelacją? :)

się przyznam, że posiadam takie cacko właśnie do Fujika S2 i to wcale nie kombinowane - to po prostu batterypack do Fujiego, bez piłowania, leży jak ulał, działa jak marzenie.

a gdyby ktoś bardzo chciał takiego przygarnąć, zapraszam na PW - wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że właśnie stałem się posiadaczem Nikona D1X :D (yes, yes, yes)

wesol
26-05-2008, 21:57
Gratuluję zmiany - choć ja fufu bardzo lubię
PW już poszło - czekam na odpowiedź - jeśli tylko będzie mnie stać to przygarnę BP :)