Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] volvo szpieguje - oldschool dziadek :P
Drodzy forumowicze piszcie swoje opinie o poniższych foteczkach :P
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.willson.republika.pl/dziadek.jpg)
tylko brakuje jakiegos kontrastowego napisu po lewej.
podoba sie. 3.5/5 (za brak podpisu ;) )
meliszipak
25-04-2006, 00:11
Tutaj trochę lepiej :)
nota 4-/5
Fajne ale czegos brakuje, moze napiu moze jakiegoś przedmiotu
Fajne ale czegos brakuje, moze napiu moze jakiegoś przedmiotu
widać, że w takim razie nie zrozumieliście mojej idei :(
...spójrzcie na minę tego człowieka jest tak samo smutna jak ta pusta ściana po lewej... kumacie? :)
Niedzwiedz
25-04-2006, 09:35
brakuje tematu jako reportazowi lub zblizenia jako portretowi , volvo nie przejmuj sie moja opinia gdyz wczoraj caly wieczor ogladalem fotki z agencj magnum wiec jestem wyczulony dzis ;)
brakuje tematu jako reportazowi lub zblizenia jako portretowi , volvo nie przejmuj sie moja opinia gdyz wczoraj caly wieczor ogladalem fotki z agencj magnum wiec jestem wyczulony dzis ;)
Niedźwiedziu ale to w takim razie traktuję Twoją opinię jako komplement - skoro po "wyczuleniu się" zdjęciami grupy Magnum nie skrytykowałeś moich fotek to znaczy że nie jestem od nich gorszy hihihi :wink: :mrgreen: (żart!) :mrgreen: :wink:
Jak dla mnie 3/5.
Nie podoba mi się format i kadr...
Jak dla mnie 3/5.
Nie podoba mi się format i kadr...
format to typowy średni format (6x6) ... domyślam się że wolisz cyfrę i zdjęcia 3:2 :roll:
możesz napisać coś więcej o tym DLACZEGO nie podoba Ci się kadr?
glisek
Przecież jest podpis po lewej stronie... :mrgreen:
Tr0n
Mnie tam niczego nie brakuje, mina gościa jest tak samo pusta i bez wyrazu jak cała reszta. Pasują do siebie.
Niedzwiedz
To przecież nie jest reportaż, tylko zdjęcie sytuacyjne. Dziadek z miną w pustym miejscu.
mihow
Zgoda na kadr, bo w tym akurat przypadku tej ściany po lewej mogłoby być jeszcze kawałek.
volvo
Za pomysł i kompozycję 4+/5
glisek
wlanalem sie, mialo byc napisu a nie podpisu :)
ale cicho volvo sie nie skapnal ;)
glisek
wlanalem sie, mialo byc napisu a nie podpisu :)
ale cicho volvo sie nie skapnal ;)
no, nie myślałem o tym podpisie :wink: myślałem że masz nam yśli jakiegoś grafa na ścianie ;)
achhhh Ty dowcipnisiu hehe :wink: :mrgreen: