PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Ilona

malibu
23-05-2008, 13:58
Zdjęcie mojej kochanej siostrzyczki które powstało wczoraj - celem wrzucenia na portal nasza-klasa :)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img357.imageshack.us/img357/2871/ilonalostateczneeeerm3.jpg)

piterdm
23-05-2008, 14:21
Ładną masz siostrę.
Co do fotki to wg. mnie coś za jasno na nosie i ustach jakby na pograniczu przepału , szkoda też przysłoniętego drudiego oka.
Ale co tam na NK mo ze być :-D.

diZaster
23-05-2008, 14:33
ciasno troche, ale jak na profilowe do dzies tam to nawet kadr oki.
swiatlo nie dalo rady jak dla mnie i jest za mocne, szczegolnie nosek.

przekombinowales tez z oczami, jak juz tak chciales sie zabawic, to mogles dac chociaz burnem po brzegach teczowek.
ladna siostra, wdzieczna Modelka.

kombinuj z nia jeszcze cos :)

ps:napis makabreska ;)

krootki
23-05-2008, 14:34
no staaary, ale podpis to żeś dowalił...

malibu
23-05-2008, 15:19
podpis to tak w ramach żartu miałbyc i tak zostało :D , na granicy przepału tak miało być

autograf
23-05-2008, 15:19
Ładną masz siostrę.
Co do fotki to wg. mnie coś za jasno na nosie i ustach jakby na pograniczu przepału , szkoda też przysłoniętego drudiego oka.
Ale co tam na NK mo ze być :-D.

Co do drugiego oka nie mam zastrzeżeń, do co przepału zgodzę się z przedmówcą.

no staaary, ale podpis to żeś dowalił...

Pojechałeś po bandzie. Za BARDZO!

fuckworld
23-05-2008, 17:39
Podpis fatalny, ale to jeszcze mało. Lewa źrenica ma ciekawie zmieniony kolor, ale drugie zostało normalne!!! Jak tak można? Jeżeli zachodzące włosy na oko uniemożliwiły edytowanie źrenicy to o wiele lepiej było by bez żadnych modyfikacji.

malibu
23-05-2008, 17:48
wrzucam wersje poprawiona i już bez podpisu :D

szewczenko
23-05-2008, 19:05
Jezeli sie myle to mnie popraw ale ... obstawiam portrait professional i prawie wsio na maxa :] tz wygladzanie skory podbicie koloru oczu + wybielanie oczu. Ale odchudzac siostry to juz nie musiales chyba ,ze wlaczyles full automat :] , bo albo malo w zyciu widzialem albo twoja siostra ma dosc nietypowy kształt teczówki majacy z okregiem/owalem malo wspolnego.

Pozdrawiam.

malibu
23-05-2008, 19:11
szewczenko mylisz się to tylko i wyłacznie ps i w nim zabawa a kształt teczówki to spsulem po uwagach dizastera w oryginale było trochę inaczej :D zaraz jeszcze jedna podmianka :D

szewczenko
23-05-2008, 19:20
W takim razie przepraszam , sugerowalem sie ksztaltem prawej kosci policzkowej oraz teczowki. Wymieniony przezemnie program potrafi takie cuda nieraz tworzyc :] A co do zdjecia to dal mnie troszke za bardzo sprane. Sam mam z tym problem, dlatego do niektorych zdjec wracam po paru dniach i wtedy odrazu widze jak bardzo przesadzilem.

malibu
23-05-2008, 19:30
zdjęcie miało pójść tylko na nasza klasę :) tak przypadkiem tutaj wylądowało (po uwagach dizastera szybko chciałem to naprawić i w ruch poszedł stempelek ale dość szybko i nieudolnie ) wrzuciłem wersje z poprawionym oczkiem

ex!presja
23-05-2008, 20:45
celowe przepalenie?

BugsBunny
23-05-2008, 20:53
jakby tak -0.7EV i -50% plastiku to by mi się podobało, i oczy też zostaw w spokoju - na pewno własne ma ładne
chyba że koniecznie musi być takie glamurowohajkijowe, to trudno

malibu
23-05-2008, 20:58
chyba że koniecznie musi być takie glamurowohajkijowe, to trudno taki był cel "projektu" :)

Vodafone
23-05-2008, 21:12
Za sztucznie jak dla mnie.... Myślę,że w rzeczywistości jest piękna kobietą więc nie wiem po co aż tak było szaleć z obróbką :-]

Według mnie fota mocno przekombinowana...

autograf
23-05-2008, 22:16
Za sztucznie jak dla mnie.... Myślę,że w rzeczywistości jest piękna kobietą więc nie wiem po co aż tak było szaleć z obróbką :-]

Według mnie fota mocno przekombinowana...

Vodafone, jak ja Cię bardzo proszę pokaż swoje prace! Please!

Vodafone
23-05-2008, 22:19
Vodafone, jak ja Cię bardzo proszę pokaż swoje prace! Please!

Nie odczuwam takiej potrzeby,aby zamieszczać fotki na forum ;-)

cyrusvirus
23-05-2008, 22:42
Za dużo plastiku. Więcej faktury skóry i będzie ok.

autograf
23-05-2008, 22:45
Nie odczuwam takiej potrzeby,aby zamieszczać fotki na forum ;-)

Zrób dla mnie wyjątek. Chciałbym poznać Twój warsztat, myślę że jesteś bardzo dobry w tym co robisz i w tym co mówisz!

EDIT:
autora przepraszam za OT

Vodafone
23-05-2008, 22:51
Zrób dla mnie wyjątek. Chciałbym poznać Twój warsztat, myślę że jesteś bardzo dobry w tym co robisz i w tym co mówisz!

EDIT:
autora przepraszam za OT

Dobre... :mrgreen: lecz nic z tego.... ;-) Jeśli chcesz porozmawiać to pisz na priv... nie zaśmiecajmy koledze wątku ;-)

tomlebio
24-05-2008, 10:53
Malibu no fajna masz ta siostrzyczke