Zobacz pełną wersję : Małe mrugnięcie
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us)
Technicznie spoko.Poza małego i jego mina 1-klasa.
Jestem na tak.
Archibald
22-05-2008, 16:30
Minka, światełko, GO - pierwsza klasa. Ucięta łapka burzy to okrutnie... ;-)
nysander
22-05-2008, 16:53
w kwadracie chyba lepiej by wygladalo
a własnie że ta łapka jest bardzo ciekawa - obiecuje coś fotografowi (że w zęby dostanie :D)
Archibald
22-05-2008, 17:25
a własnie że ta łapka jest bardzo ciekawa - obiecuje coś fotografowi (że w zęby dostanie :D)
A jakby obiecywała gdyby była cała :mrgreen:
A jakby obiecywała gdyby była cała :mrgreen:
wtedy by to już nie była tylko obietnica :D
Archibald
22-05-2008, 17:45
wtedy by to już nie była tylko obietnica :D
Wtedy to mogłoby być tzw. ostatnie zdjęcie w życiu :D
Dzięki za opinie. Fotografia bez kadrowania, jaką zrobiłem, taką wystawiłem. Zastanawiałem się nad tą ręką, ale zostawiłem bo również uważam, że ma coś w sobie. Bardziej martwi mnie tło, jest nie ciekawe, no ale tak wyszło...:|
Dzięki za opinie. Fotografia bez kadrowania, jaką zrobiłem, taką wystawiłem. Zastanawiałem się nad tą ręką, ale zostawiłem bo również uważam, że ma coś w sobie. Bardziej martwi mnie tło, jest nie ciekawe, no ale tak wyszło...:|
Przychylę się do opinii poprzedników, ucięta łapka burzy całość, co do tła to wydaje mi się że pomimo wszystko dość ładnie jest odcięte od buźki.
Archibald
23-05-2008, 14:54
...Bardziej martwi mnie tło, jest nie ciekawe, no ale tak wyszło...:|
Eee, nie jest źle - zdjęcia poczynione w warunkach domowych rzadko posiadają fajne tło, no chyba, że specjalnie przygotujemy pomieszczenie - tutaj mała GO i tak bardzo dobrze wyciągnęła buźkę ;-)
Vodafone
24-05-2008, 12:15
Kozak minka ;-) podoba się... ;-) szkoda rączki ale da sie przeżyć... bardzo fajna fotka ;-)
Jeszcze raz dziękuję za opinie. Pozdrawiam
Swietne ujecie i w ogole zdjecie ;)
autograf
26-10-2008, 02:31
I mnie się podoba :) Fajna fota do albumu!