Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Wieczorem
ze spaceru nad morzem
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img148.imageshack.us/img148/1962/dsc8108kotrastmq6.jpg)
Witam,
zdjęcie przyjemne w odbiorze... nie wiem tylko, czy dawałbym tyle dołu, bardziej refleksyjnie działa na mnie morski horyzont i niebo.
No i te tytuł - chyba nieco nietrafiony ;) wygląda to bardziej na dzień, niż czas przed zachodem... choć oczywiście nawet południe przed zachodem jest! :lol:
Pozdrawiam, Art
Witam,
zdjęcie przyjemne w odbiorze... nie wiem tylko, czy dawałbym tyle dołu, bardziej refleksyjnie działa na mnie morski horyzont i niebo.
No i te tytuł - chyba nieco nietrafiony ;) wygląda to bardziej na dzień, niż czas przed zachodem... choć oczywiście nawet południe przed zachodem jest! :lol:
Pozdrawiam, Art
przeważnie widuje się zdjecia właśnie gołej plazy w płączeniu z wodą - ja chciałem morze pokazać troszeczkę inaczej aniżeli sielankowo , wiał wiatr było chłodno , jak widać dość wzburzone - co do tytułu zgoda chyba niezbyt trafiony chociaż była godz 18 00 (tytuł więc wywalam)
dzieki za odwiedziny , pozdrawiam :-D
Witaj Harb.
Podoba mi sie Twoja argumentacja. Fajnie oddana dynamika, ten wiatr się naprawdę czuje.
Pozdrawiam
O kurde, chłopie! To zdjęcie nadzwyczajnie mi się podoba (w ogóle dzisiaj wysyp zdjęć, które mi się podobają). Może sam coś wystawię licząc na przychylny odbiór...
A wracając: bardzo fajny i niepokojący dół - przy okazji nienaganne technikalia - czegóż chcieć więcej? Jest świetne. Nic nei usuwaj, bo tylko się popsuje! :)
wielki talent + (jak widzę) super sprzęt = znakomite zdjęcia. Wielki szacunek. Milo popatrzeć.
Bardzo fajne kadrowo zdjęcie. Kolorystycznie także. Nieco ...nieostro widzę ale może to ... tylko ja?
PS ja chcę wreszcie wakacje i chcę nad morze! O!
Noooo ja też chcę nad morze ...
A Ty se tak kurcze na spacer tak? ładnie tak szczuć wszystkich zapracowanych? hę? ;)
Fajny ciepły klimat iiii... popatrzył bym na taki widok w naturze.... hlip hlip :)
Bardzo fajne kadrowo zdjęcie. Kolorystycznie także. Nieco ...nieostro widzę ale może to ... tylko ja?
PS ja chcę wreszcie wakacje i chcę nad morze! O!
celowo tym razem miękko Jolu -ale może być żyleta ( kwestia suwaka )
a nad morzem zawsze jest super ja tutaj mieszkam i nie przestaje mi się podobać
pozdrawiam :-D
celowo tym razem miękko Jolu -ale może być żyleta ( kwestia suwaka )
:-D
To mnie uspokoiłeś.... myślałam, że coś mi się z patrzydełkami stało;)
puchbeary
20-05-2008, 23:37
Również bardzo na tak. Wielość dołu powoduje wrażenie głębi horyzontu. Dodatkowo urzekające jest łagodne przejście plaży w morze dzięki zbliżonej kolorystyce obu elementów. Podejrzewam że osobiście dodałbym więcej kontrastu ale to ja. Zdjęcie super.
Jolu - mnie do wakacji w Gdyni dzieli już tylko 1 miesiąc i trzy tygodnie. Już dreptam kopytkami i zaznaczam kreski na ścianie :D .
No zgrabnie Ci to wyszło, ciekawy kadr technicznie dobry, mam zboczenie na punkcie kamlotów więc tym bardziej jestem na duże TAK, nasze morze ma jednak wiele obliczy wystarczy tylko dobrze szukać - a Ty to potrafisz, ale jeszcze tylko 10 dni i sam zacznę ich szukać...nareszcie!
Pzdr
Nostromo
20-05-2008, 23:53
Podoba mi się . Nie jest to kolejna nudna fotka morza. Pokazałeś tu wszystko co trzeba, a nadmiar nieba mz zakłócałby całość i rozpraszał. fajne kolorystycznie.
Fajnie masz nad tym morzem. Zapewne zawsze jest inne.
Pozdrawiam
sprocket
20-05-2008, 23:54
Cieplo:) - cieple morze cieple WB tak jak i ja lubie :)
bardzo mi się podoba; dynamiczne, "żywe" morze :)
Grzegorz WO
21-05-2008, 00:41
Super klimat, piękny i nie banalny kadr. Na prawdę SUPER.
borregaard
21-05-2008, 07:08
No Janusz...brawo.Pięknie "trafiłeś" .
Bardzo fajne zdjęcie.Sam lepiej bym nie zrobił...:mrgreen:
Pzdr
Andrzej
Bez fajerwerków ale zdjęcie miłe w odbiorze. Gratuluję.
Bardzo mi się podoba.
Czuć klimat polskiego surowego morza. I piękne kolory. Jak dla mnie tytuło powinien nawiązywać właśnie do nich, np. "Złoty Bałtyk" choć może to już zbyt na wyrost.
pozdrawiam
malasana
21-05-2008, 10:29
Piekne zdjecie, moim zdaniem jeden z najbardziej udanych morskich kadrow, jakie widzialem na tym forum. Gratuluje i pozdrawiam:)
Janusz
ja cię bardzo proszę - dołóż bonus na drugą stronę plaży :-)
tylko tak wiesz - mówisz i masz!
:-)
Faktycznie jakiś wysyp dobrych zdjęć na forum :mrgreen:
Cholera jasna !!!
Widze Janusz ,ze nie spuszczasz nogi z gazu i o to chodzi , i o to chodzi.:-D
Bravo. *****
Pozdrawiam.
Świetna kompozycja i kolorystyka doskonale oddaje klimat nie zawsze przychylnej aury na plażowe spacery.
Co do fajerwerków to może uda Ci się 31.12 o 24.00:mrgreen:
Piotr_ek
22-05-2008, 12:51
o jaaaaa !
Tak jak lubię. Nic się złego nie da o tym zdjęciu napisać. No może trochę więcej nieba bym pokazał. Podoba mi się bardzo i od strony technicznej jak i od strony twórczej :)
dzięki wszystkim za komenty i odwiedziny --- pozdrawiam :-D
Po prostu było bardzo miło oglądać dobrą fotografię. Powaga.
Cieszy oko.
To że wracam do tego zdjęcie kolejny już raz jest chyba najlepszą oznaką, że zdjęcie mi sie podoba.