Zobacz pełną wersję : Poszukuję polskiej instrukcji do 8700.
Witam,
Tak jak w tytule posta - poszukuję polskiej instrukcji do Coolpix'a 8700. Wiem że jakiś rok, dwa lata temu (archiwa różnych forów) krążyła takowa w pdf, ale teraz niestety nie mogę jej nigdzie znaleźć. Proszę o pomoc. Ewentualnego linka proszę wrzucić na forum albo wysłać ją na
[email protected]. Z góry dziękuję!
Regulamin sobie poczytaj, zanim Cię jakiś moderator "sprzątnie".
Witam,
Tak jak w tytule posta - poszukuję polskiej instrukcji do Coolpix'a 8700. Wiem że jakiś rok, dwa lata temu (archiwa różnych forów) krążyła takowa w pdf, ale teraz niestety nie mogę jej nigdzie znaleźć. Proszę o pomoc. Ewentualnego linka proszę wrzucić na forum albo wysłać ją na
[email protected]. Z góry dziękuję!
Zajrzyj sobie do tego postu (http://nikon.org.pl/showthread.php?t=5405) napisanego przez naszą Panią Super Moderator :D
Myślę że wszystko już jasne.
Fajnie, tylko że w salonie Nikona w Wawie powiedziano mi, że ich nie mają i żebym poszukał na necie :/
Mam ten aparacik i rozumię jak ciężko zwłaszcza początkującemu cokolwiek w nim ustawić. Jego specyficzne meni nie jest łatwe do rozszyfrowania bez pełnej instrukcji. Mam dwie instrukcje w wersji druk, jedna skrócona po lekturze której nic nie potrafiłem zdziałać i pełną ok 180 stron ze zdjęciami itd. Tę polecam. Obie dostałem od gościa który mi sprzedał aparat. Mam też ją w wersji PDF ale niestety po aqngielsku.
Jak coś chcesz wiedzieć o tym aparacie pytaj na priv.