Zobacz pełną wersję : Chcę do studia.. ktoś to przeżyje? :D
A tak poważniej - kto w obrębie 100, no może 150 km od mojej wsi posiada studio, z dosyć dobrym wyposażeniem, jakąś modelkę/modela zawsze pod ręką, i jeszcze do tego zechciałby jakiś jeden dzień poświęcić wyłącznie mej osobie w tymże studio? Oczywiście cel stricte fotograficzny, żeby nie było ;-) Termin - nie od razu, może w ciągu miesiąca (zgranie wolnego dnia itp), pytanie jest bardziej orientacyjne. Oczywiście proszę też o określenie odpłatności za taki jednodniowy 'mini-kurs' :)
PS. Wiem, że są kursy itd. Kursy swoją drogą, a to, co powyżej - to inna inszość :)
EDIT: 'Oferty' mogą być na prv, jeśli ktoś woli :)
Cieszy mnie ten bardzo duży odzew na moją prośbę.. cała jedna oferta :) Mogliście choć podać jakieś pseudooferty z zaporową ceną, typu 5kPLN czy coś, żeby było widać, że forumowicze-studiowicze też chcą innych edukować ;-) No cóż, poczekamy jeszcze :D
Może powinienem zwiększyć odległość.. tylko wtedy kursik musiałby być od razu jakoś dwu- czy trzydniowy :)
jacek.gold
23-05-2008, 08:54
:) boja się chyba :)
Al Bundy
23-05-2008, 21:18
Znajdź modelkę która to zniesie :twisted:
z modelka nie problem ale ktory fotograf wytrzyma? :D:D:D
Dowcipasy... :D
Ale dobrze, przynajmniej wątek się 'wzbija'... :)
u Esjot'a organizowane są warsztaty. Pierwsze się odbyły, może w niedługim czasie będą organizowane drugie. Sam w pierwszych uczestniczyłem i bardzo polecam! :)
u Esjot'a organizowane są warsztaty. Pierwsze się odbyły, może w niedługim czasie będą organizowane drugie. Sam w pierwszych uczestniczyłem i bardzo polecam! :)
Wiem o różnych kursach, ale ... przeczytaj jeszcze raz mój pierwszy post... ;-)
Wiem o różnych kursach, ale ... przeczytaj jeszcze raz mój pierwszy post... ;-)
wiesz .. dzien pracy zdjeciowej fotografa to 2kpln .. do tego co prawda nie dokladasz pol publkacji ale trzeba dolozyc ciezkie warunki pracy, uszczerbek na zdrowiu i pare innych ;D
nawet ze znizka dla forumowiczow to cholernie drogo :D po co sie do tego studio pchac? :D
(zeby nie bylo - zartuje oczywiscie) :)
wiesz .. dzien pracy zdjeciowej fotografa to 2kpln ..
No cóż, będąc w studio, będę przecież fotografem... więc niech będzie moja strata - no już wezmę tylko tysiąc peelenów.. :D
(zeby nie bylo - zartuje oczywiscie) :)
mi tuuuu :D
grzegorzant
24-05-2008, 20:32
kliknij do Jacka_Z, u niego znajdziesz wszystko czego szukasz i o czym piszesz w pierwszym poście.
Nawet 150 km się zgadza ;)
pozdrawiam
Weź sobie znajdź duże miasto do 150km od siebie, załatw sobie fotomodelkę i w tym mieście wynajmij sobie studio. Będziesz miał wszystko co w 1 poście, bo jak będziesz wynajmować 1 raz to nie pozwolą Tobie samemu w nim siedzieć bo jeszcze coś zepsujesz... ot proste...
W Poznaniu dobre studio od 150zł / 1h wzwyż. Chcesz, cały dzień to wychodzi generalnie zawsze taniej powyżej chyba 4h :)