PDA

Zobacz pełną wersję : [ Makro ] Na blacie ;)

Nikuś
18-05-2008, 20:21
Niestety moskitira na oknach chyba na niewiele się zdała, jak sądze.. chociaż mógł przyjść przez drzwi. Był tak malutki, ze prawdopodobnie zmiescił się w oczku siatki. Podczas robienia kanapek zauwazyłem na blacie w kuchni, to zrobiłem zdjęcia.. czyli nie trzeba szukać daleko-same przyjdą :twisted: WB inne w obu.. powiedzmy, że tak ma być ;)

1.

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img167.imageshack.us/img167/9224/skakunku1zl9.jpg)

2.

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img214.imageshack.us/img214/8728/skakunku2jn9.jpg)

pozdrawiam

Nemeth
18-05-2008, 21:00
I jeszcze Wam do domu się złażą... a ja trzeci tydzień szukam:(

Szkoda tego tła.

Nikuś
19-05-2008, 00:49
I jeszcze Wam do domu się złażą... a ja trzeci tydzień szukam:(

Szkoda tego tła.

Uwierz, jest ich pełno wszędzie, jeno są nieduże i skaczą ale ogólnie są mz bardzo ciekwskie i przy odrobinie szczęścia łatwo je sfocić.

Tło? Strzeliłem fotki i nawet próbowałem go przenieść(kartka+kieliszek) na liście domowych roslinek co by włąsnie ładne tło było.. jednak w koncu wystrzeił mi gdzieś i dałem spokój.

pozdrawiam

bayzell
19-05-2008, 01:08
Ja się nie będę powtarzał...albo powtórzę...matryca+kontrast...reszta super

Grzegorka
19-05-2008, 11:40
Nikuś! Sadysto! Moje spodnie są zielone od trawy, łażę na czworaka po ogródku, a ostatnio też w parku i nic. Nawet pół skakuna. NIC! :( Ja wiem, że są malutkie. I że skaczą... A do tego chowają się przede mną cwane bestie ;) A takiemu Nikusiowi to do domu przychodzą... ech... nie ma sprawiedliwości na tym świecie ;)

borregaard
19-05-2008, 12:05
Aga,wczoraj żona strzepnęła jednego z moskitiery.Wpadł do pokoju i ...przepadł.Wiesz oczywiście jak była moja reakcja....:mrgreen:

Nikuś,świetne maluchy...:-D

Pzdr
Andrzej

Nemeth
19-05-2008, 12:08
Aga,wczoraj żona strzepnęła jednego z moskitiery.Wpadł do pokoju i ...przepadł.Wiesz oczywiście jak była moja reakcja....:mrgreen:

(...)

Czyżby ... rozwód?
:mrgreen:

borregaard
19-05-2008, 12:13
Czyżby ... rozwód?
:mrgreen:
To zbyt łagodna kara.....w zasadzie przysługa....:mrgreen:
Pzdr
Andrzej

Nemeth
19-05-2008, 12:15
Pzdr
Andrzej

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Nikuś
19-05-2008, 12:19
Pzdr
Andrzej

Żona pewno ma poczucie humoru - tyle się słyszy o przemocy w rodzinie ;). Kobiety są coraz silniejsze. Słyszałem o StrongWoman, która ma sie pokazać w "Szoł na lodzie" ... oj z taka damą to lepiej żyć w zgodzie :mrgreen:

pozdrawiam

pinio
19-05-2008, 12:24
Może warto być przygotowanym na ewentualność przybycia takiego gościa do domu? Proponuję zawczasu przygotować świeżą trawkę na blacie kuchennym - przenosiny nie byłyby konieczne i by nie uciekł z przerażnia :)

Nikuś
19-05-2008, 12:26
Może warto być przygotowanym na ewentualność przybycia takiego gościa do domu? Proponuję zawczasu przygotować świeżą trawkę na blacie kuchennym - przenosiny nie byłyby konieczne i by nie uciekł z przerażnia :)

może to moja facjata go przestraszyła ;)

pozdrawiam

pinio
19-05-2008, 12:29
może to moja facjata go przestraszyła ;)
Miałem ostatnio okazję poznać Ciebie osobiście i powiem szczerze - nie sądzę, aby to przez Twoją facjatę ;) :)

arachiusz
19-05-2008, 21:29
hehe na śniadanie przylazł :)

jarek76
20-05-2008, 08:07
Uwierz, jest ich pełno wszędzie, jeno są nieduże i skaczą ale ogólnie są mz bardzo ciekwskie i przy odrobinie szczęścia łatwo je sfocić.
pozdrawiam
Skoro tak twierdzisz to już zaczynam ich szukać :mrgreen:
A śniadaniem go poczęstowałeś :mrgreen:

Nikuś
20-05-2008, 09:36
A śniadaniem go poczęstowałeś :mrgreen:

a myslałem, skakunki tylko mięsko.. jednak nie pogardził chlebem-przynajmniej widziałem, oczywiście przez szkło, jak sobie obracał okruszek :)

pozdrawiam

yhtis
22-05-2008, 10:45
ja ostatnio wyczailem jak szuka sie skakunow, trzeba poprostu siedziec w jednym miejscu dlugo, 1h-1,5h, i one sie zjawiaja ja ostatnio widzialem pare gatunkow, na łakach wystepuja u mnie arlekinowe, a w lesie tez inne.

Nikuś
22-05-2008, 11:52
ja ostatnio wyczailem jak szuka sie skakunow, trzeba poprostu siedziec w jednym miejscu dlugo, 1h-1,5h, i one sie zjawiaja ja ostatnio widzialem pare gatunkow, na łakach wystepuja u mnie arlekinowe, a w lesie tez inne.

1h 1,5h to troche przesadziłeś.. może do 0,5h ale musi być ciepło-jak jest zimno za cholere nie moge dojrzeć.

pozdrawiam

harb
23-05-2008, 17:26
Żona pewno ma poczucie humoru - tyle się słyszy o przemocy w rodzinie ;). Kobiety są coraz silniejsze. Słyszałem o StrongWoman, która ma sie pokazać w "Szoł na lodzie" ... oj z taka damą to lepiej żyć w zgodzie :mrgreen:

pozdrawiam

Nikuś czyżbyś sugerował że Andrzej w domu jest bity , lub zastraszany :lol::lol::lol:

fotki fajne :-D

pozdro