Zobacz pełną wersję : NIKONf70 i battery pack do niego
siwinski
18-05-2008, 10:33
witam,
problem już się pojawił na forum, jednak daty postów są sprzed kilkunastu miesięcy i chciałbym ponowić temat:
czy ktoś może podrzucić link do jakiej aukcji z gripem do F70 albo może ktoś ma taki grip i chce się go pozbyć :D w sensie odsprzedać!
proszę o informacje - sprawa dość pilna!!
pozdrowienia
jest tutaj (http://www.interfoto.com.pl/) - używałem ze swoją f70 - oprócz zasilania nie masz nic, ale jednak to oszczędność na CR123A.
witaj na forum.
siwinski
19-05-2008, 17:01
Dzięi wielkie za informacje. Choć nie wiem jeszcze czy zdecyduję się na zakup F70 - chciałbym troszkę o tym modelu poczytać, słyszałem już wiele na jego temat. W sumie superlatywy.
a co chcesz czytać? to prostrze niż konstrukcja cepa - wkładasz aku AA podpinasz u dołu body, przykręcajac śrubą statywową i masz grip - na nic więcej nie licz - żadnych pokręteł, żadnego sterowania ani dodatkowego spustu migawki. Zalety to przy dużej ilości zdjęć obniżenie kosztów zasilania -nie masz CR123A i duuużo lepsza ergonomia, awłaszcza z cięższym szkłem (np.80-200).
acha - cena pod tym adresem niezmienna od wielu, wielu lat...