Zobacz pełną wersję : Apple oficjalnie w Polsce i Czechach,a kiedy Nikon?
Znany w świecie (nie w Polsce) producent sprzętu, systemów operacyjnych i prograwów APPLE, oficjalnie w tym roku wchodzi do Polski, Czech i prawdopodobnie na Węgry. Informacja z pewnego źródła, sam jestem zszokowany, ale kiedyś te czasy musiały nadejść i będzie to do końca roku pamiętnego 2006.
pozdrowionka
Nikon oficjalnie w pieknym kraju nad wisłą już jest pewnie ze dwa lata :wink:
LeonArek
19-04-2006, 17:11
Mój Boże, przecież SAD (http://www.apple.com.pl/start/) działa już od wielu lat. To raz.
Po drugie dlaczego nieznany w Polsce?
Polskie strony makowe (http://www.santee.pl/psm/biblioteka.html)
Prawie wszyscy moi znajomi używają Maków.
Tzn. mam ze dwóch, może trzech kolegów pececiarzy.
Także nie przesadzaj.
FStyl,
To są źródła informacji zbliżone do rządowych?
Vadim, Lepper na konferencji prasowej to powiedział. :mrgreen:
To będzie ta pozytywna strona wejścia Samoobrony do rządu. :mrgreen:
JK
Nie uwierzysz, ale ja o takiej koalicji to mówiłem podczas ubiegłorocznej kampanii wrześniowej 8)
Jestem cholernie ciekaw, co minister rolnictwa Endrju zrobi, jak rolnicy przyjdą z pikietą pod Sejm wychłostać ministrów :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak bardziej poważnie, to ta "nowa koalicja" rozpadnie się szybciej niż powstanie i wybory będą w czerwcu. Szykujcie się koledzy, bo będzie robota dla fotografów 8)
skonczcie sie napieprzac z kolegi:-)
fajna wiadomosc, dzieki
moze sie polepszy jak po wejsciu nikona pl bo co by nie mowic jest super gdy sie porowna do camera sp. zo.o.
moze tak samo wypadnie porownanie apple.pl i sad
jako stary i to juz bardzo macuser bardzo bym se tego zyczyl i wam rowniez
olo
Nasze POLSKIE pseudo przedstawicielstwa to zmora, mam rozeznanie jak dba się o klientów na zgniłym zachodzie i czekam kiedy nasze prawa konsumenta będą na odpowiednim poziomie, może się doczekam. SAD to nie APPLE, tylko kilku cwaniaków, którzy doją poczciwych obywateli, ponoć już coś się polepszyło, ale fajne jest to, że Poland będzie na mapie APPLE na równi z innymi.
Ehhh, poczekamy - zobaczymy :?