Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Sesje ścienne [M.Baranowska]
Marta Baranowska
09-05-2008, 17:14
Zanim jeszcze oddam w Wasze czeluści moje zdjęcia, chciałabym powiedzieć, ze wczoraj zdawałam ustną mature z jezyka polskiego, to było straszne swoją drogą, ale pomijając ten fakt, to pani egzaminująca (najgorsza zyleta w okolicy, siejąca panikę i postrach) powiedziała do mnie tak" Wiesz czego brakowało w twojej prezentacji? ja struchlałam- a ona Twoich zdjęc, bo oglądałam, są piekne i to też jest sztuka" a ja :shock:
Ee.. fajnie ze jest ktos kto lubi moje zdjęcia :D
No dobra, a teraz sesje moje ścienne:)
1. Revolve
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2008/05/2cohahd-3.jpg
źródło (http://i28.tinypic.com/2cohahd.jpg)
2.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2008/05/4rrjpf-3.jpg
źródło (http://i30.tinypic.com/4rrjpf.jpg)
Bartek-Kacper
09-05-2008, 17:18
Gratulacje zdanej matury ustnej :D Co do zdjęć, są bardzo piękne. Trzymaj tak dalej. Pozdrawiam.
Jeżeli chodzi o temat koni to na tym forum jesteś nr 1. A zdjęcia nr 2 jest bombowe, ten koń się wygrzewa w słoneczku czy sobie tak wierzga?
Marta Baranowska
09-05-2008, 19:00
Tarza sie:))
cos w rodzaju toalety...czyli wiecej czyszczenia dla mnie;)
Paprycjusz
09-05-2008, 19:09
Pogratulować. Ile punktów? I do jakiego LO chodziłaś?
Marta Baranowska
09-05-2008, 19:12
pkt...tylko 12, ja chodziłam do I LO im. C.K. Norwida w Wyszkowie, a tak po naszemu to do getta Wyszków;]
Jeżeli chodzi o temat koni to na tym forum jesteś nr 1. A zdjęcia nr 2 jest bombowe
Potwierdzam Twoje zdjęcia zawsze ogląda się z przyjemnością i zostawiają w człowieku coś wyjątkowego, co daje efekt głodu: "Marta ...!!!wiecej...!!!". Gratulacje zdanej matury. :* Pozdrawiam
Rzeczywiście zdjęcia bajeczne!!! Niesamowity klimat i niepowtarzalny! Gratuluję!
Marta Baranowska
09-05-2008, 20:42
Potwierdzam Twoje zdjęcia zawsze ogląda się z przyjemnością i zostawiają w człowieku coś wyjątkowego, co daje efekt głodu: "Marta ...!!!wiecej...!!!". Gratulacje zdanej matury. :* Pozdrawiam
Bardzo miło mi to czytac:))
Marta Baranowska
09-05-2008, 20:43
a co do matury, to dopiero jeden ustny, najwazniejsze czyl biologia i chemia dopiero przedemna;)
Trzymajcie kciuki! :)
zatem trzymamy kciuki za ciąg dalszy matury. Połamania! A zdjęcia widać, że powstają z miłości do koni ;)
Paprycjusz
09-05-2008, 23:00
Trzymamy mocno, ja dopiero za rok :D A gdzie na studia?
A, i nie powiedziałem nic o zdjęciach :mrgreen: Nigdy nie lubiłem koni, ale one pokazują je jakoś tak inaczej, strasznie mi się podobają.
Na dwójeczce tematyczny klasyk, ale za to Twój jak zwykle z niesamowitym światłem pełzającym po koniu.
Jedynka za to pokazuje mi widok jaki uwielbiam w zwierzakach wszelakich, a mianowicie zwierz z uszami położonymi po sobie - ubóstwiam ten wyraz pyska i uszy pokazujące emocje :)
Marta trzymam kciuki za maturę
A Twoje fotografie... przecież Ty już wiesz, że masz we mnie i innych forumowiczach wiernych kibiców :)
misiobudrysio
10-05-2008, 04:21
dzieki Twoim fotkom wszyscy pokochamy konie
dobra robota
pozdrawiam
Marta Baranowska
10-05-2008, 17:47
Paprycjusz ---> kontynuowac tradycje rodzinna trza, jako ze mój brat sie wyłamal czyli Weterynaria :)
I jak to Marta sobie upatrzyła SGGW od zawsze, to tylko i tylko ta uczelnia zadna inna, ale co zycie pokaze...zobaczymy.
MajaS- dziekuje za miłe słowa, mam nadzieje ze zaraze choc kilka osób wariactwem na punkcie koni :)
Pozdrawiam
Marta
Marta - kolejne ładne Ci wyszły , gratki :-D
mówiłem Ci, że zdasz i nie masz się czym martwić...
a koniki... no cóż... dobre jak zwykle... :)
Wspaniałe zdjęcia koni. Są piękne: i konie i zdjęcia. Gratulacje.
autograf
11-05-2008, 00:46
I pomyśleć że te pięknę i silne skurczybyki, tj. konie wcinają zieleninę!
Marta Baranowska
11-05-2008, 11:20
I pomyśleć że te pięknę i silne skurczybyki, tj. konie wcinają zieleninę!
nie tylko zielenine:D takze wszystko co drewniane, obgryzaja kore z drzew, gałezie etc, bo to zarłącze sa jak nie wiem :)))