Zobacz pełną wersję : Pytanie o d50 :)
Terrorysta
12-04-2006, 11:09
Witam...Chciałbym kupić D50 w Warszawie
Czy ktoś z szanownych forumowiczów wie gdzie można kupić tanio
póki co mam możliwość za 2349 w sklepie..z polską gwarancją kit 18-55
A może ktoś może załatwić taniej i w ten sposób pomóc mi na nowej drodze życia :lol: ? :)
Pozdrawiam !
bartecky
12-04-2006, 11:42
w sklepie to rozumiem chcesz iść i przez lade pomacać? :)
chyba niżej to będzie ciężko ale przez net np blu sklep gdańsk (http://www.bluesklep-komputer.com/product_info.php?products_id=1470) 2230 zeta + koszty przesyłki (coś koło 30PLN)
ale ja tego sklepu niestety nie znam
swojego D50 kupiłem w promocji za około 2500 (wysyłka w cenie) w agito (http://www.agito.pl) , nikon oddał mi 400 <lol> a od sklepu jeszcze dosałem odtwarzacz empeczy za ok 200 więc w efekcie kit mnie kosztował jakieś 1900... ;) no ale było minęło
Terrorysta
12-04-2006, 14:35
Dzienks :) cena faktycznie świetna
Ale faktycznie wolałbym odebrać to osobiście...
co innego wysyłkowo jakiś drobiazg albo coś co nie wymaga delikatności, ale aparat to nie...
może ktoś ma namiar na coś w Warszawie ?
Pozdro !
Terrorysta, i tak będą mieli najwcześniej po świętach, jak chyba wszyscy :)
A wiesz... że te aparaty nie są produkowane w Warszawie i odbywają tak czy inaczej dłuuugą drogę? :D
Terrorysta
12-04-2006, 22:00
No ?
Ale zastanów się :)
w sklepie mogę sobie wszystko sprawdzić i jak np. jakiś nie będzie działać to nie ma problemu
a jak wysyłają ze sklepu i w transporcie coś się popsuje to lipa
Chyba przyznasz, że to totalnie zmienia sprawe ? :roll:
No ?
w sklepie mogę sobie wszystko sprawdzić i jak np. jakiś nie będzie działać to nie ma problemu
noooo
a jak wysyłają ze sklepu i w transporcie coś się popsuje to lipa
To w ciągu 10 dni możesz to oddać z powrotem i poprosić o nowe albo pieniążki. Konsumencie - znaj swoje prawa.
bartecky
12-04-2006, 22:10
ja też miałem pewne opory przed przesyłką ale przyjechał kurier otworzyłem przy nim paczke sprawdziłem czy wszysytko ok (nie tylko ze sprzętem ale też z papierami) zapłaciłem i już... Jednak przesyłka ma jedną podstawową wadę - trzeba już być pewnym co się chce kupić i najlepiej pomacać gdzie indziej, zabiera to troszku więcej czasu ale cóż - rachunek ekonomiczny górą ;)
Terrorysta
12-04-2006, 23:55
To jednak nie to samo....
w razie uszkodzenia...znowu się czeka...
Dobra....zbaczamy z tematu !!
:lol:
Również Agito polecam. D50 dostałem na drugi dzień po zamówieniu. Najmniejszych problemów. Ale obawy rozumiem chociaż nie popieram. Znam ludzi co kupowali w gorszym stylu (mniej ciekawych sklepach) i nie mieli żadnych obaw.