Zobacz pełną wersję : Fuji S1Pro i tamron 17-50 nie rozmawiają za sobą
Mam problem jw. Te dwie zabawki nie chcą gadać ze sobą. Spotkał sie ktoś z tym ?
W czy leży problem ?
Z góry dzięki
tzk
A w jakim sensie? Jest problem z AF czy wogóle się nie rozumieją?:)
o widzę, że mój znajomy Cię odwiedził...
Co do komunikacji nowej wersji tamrona z silnikiem w użyciu z S1 to niestety chyba jeszcze nikt takiego zestawu nie spinał razem. A nie próbowaliście w ramach testu, podpiąć z silnikiem jakiegoś innego producenta np. sigmę?
o widzę, że mój znajomy Cię odwiedził...
Co do komunikacji nowej wersji tamrona z silnikiem w użyciu z S1 to niestety chyba jeszcze nikt takiego zestawu nie spinał razem. A nie próbowaliście w ramach testu, podpiąć z silnikiem jakiegoś innego producenta np. sigmę?
Podpięliśmy do S1pro Tamrona 17-50 i później 105 VR i nie działa AF.
no to pojawia się duży problem, mniemam że nie obejdzie się bez zmiany puszki na nowszą....
to może chcesz się pozbyć s1pro?:-)
to może chcesz się pozbyć s1pro?:-)
pozbyć sie kto? bo zainteresowany w tym wątku ani razu sie nie odezwał......
pozbyć sie kto? bo zainteresowany w tym wątku ani razu sie nie odezwał......
to może się odezwie:-),
kolega tkz nie napisał nigdzie, że to nie jego sprzęt
zmartwię Cię, ale właściciel tego S1 Pro zakupił (z tego co mi wiadomo) Sigmę 15-80/2.8 ze śrubokrętem i nie zamierza sie pozbywać puszki...
kolega tkz nie napisał nigdzie, że to nie jego sprzęt
To kolega tzk się odzywa :) To nie mój sprzęt. Dla potomnych S1pro działa tylko z obiektywami bez HSM, AF-S i silników like new Tamron. Czyli wszystko co starsze gada bez problemu.
Wątek można zamknąć.
pozdrawiam
tzk