Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] inna warszawa
Bartello
29-04-2008, 22:03
Witam
Oto efekt mojego ostatniego spacerku... i z gory prosze o konkretna krytyke... to moje pierwsze zdjecia wystawione tu...
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Podoba mi się tylko szkoda tej HDRowej poświaty w 1 i 2 :)
Ambrosious
29-04-2008, 22:52
Wszystko w jednym planie i - wydaje się nawet - że z jednego miejsca.
To nie jest dobrze.
Pomysł wykorzystania scenografii filmowej jest ok. ale powinien prowadzić dalej niż tylko do dokumentacji rekwizytów i statystów...
byloby wrecz rewelacyjnie, gdybys "postarzyl" te zdjecia, nawet dalabym sie wtedy nabrac :D
zwlaszcza 2,3.
diZaster
30-04-2008, 11:43
fajne nawet, ale tylko 1 i 4.
Ambrosious
30-04-2008, 14:05
nawet dalabym sie wtedy nabrac :D
zwlaszcza 2,3.
faktycznie - bardzo sugestywne... zatytułowałbym (3) następująco:
"wożnica wstrzymuje konie by jego kompan mógł skoczyć po coca-colę, ulubiony napój warszawiaków podczas okupacji...."
Bartello
30-04-2008, 14:32
Dzieki za rady... najwlasciwsza jest oczywiscie Ambrosiousa... choc z moja 2ga polowka pod reke nie za bardzo sie da kombinowac (zazdrosc przemawia przez nia) :)
Mam jeszcze pare zdjec, ktore raczej powinny sie znalezc pomiedzy tymi, zeby nie powielac kadru... ale dopiero teraz pomyslalem zeby je wstawic...
tak więc modyfikujac :
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Bartello
30-04-2008, 14:35
faktycznie - bardzo sugestywne... zatytułowałbym (3) następująco:
"wożnica wstrzymuje konie by jego kompan mógł skoczyć po coca-colę, ulubiony napój warszawiaków podczas okupacji...."
Dobry tytuł :) podoba mi sie... :)
cocacola zostala na znaczku... by dodac smaczku :) nad nia byl Kebab... wiec zeby nie przeginac zostalo wolne miejsce na auto i krypto reklame :)
Marta Baranowska
02-05-2008, 22:46
seria b jest niesamowita, bardzo mi sie podobała, aczkolwiek chciałabym zobaczyc te fotki wieksze;))
co do pierwszych zdjec...to brakuje mi w nich mniejszej GO
pozdrawiam
e tam, znaczki zawszemozna przyciemnic, tak zeby nie rzucaly sie w oczy. jak napisalam, wszystko to kwestia obrobki.
i gratulacje za 2b, najlepszez tego wszystkiego.
Bartello
04-05-2008, 14:08
seria b jest niesamowita, bardzo mi sie podobała, aczkolwiek chciałabym zobaczyc te fotki wieksze;))
co do pierwszych zdjec...to brakuje mi w nich mniejszej GO
pozdrawiam
Fotki większe znajdują sie w moim linku na Flickr, zapraszam bardzo...
A co do drugiego hmm... zbyt daleko bylo do obiektow a ja nie mam tak jasnego zooma zeby uzyskac mniejsza GO...
Wlasnie jestem w fazie zbierania na jakies jasniejsze szklo...
pozdrawiam i dziekuje za komentarze