PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Kasia

Phoenix
29-04-2008, 18:51
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

tak aby sie przypomnieć trzeba czasem coś pokazać... z dzisiejszego dnia modelka Kasia, pierwszy raz w życiu pozowała, więc proszę o wyrozumiałość :)

1.

2.

3.

Czornyj
29-04-2008, 19:01
Jedynka bardzo ładna, poza urocza, dobry zestaw zgaszonej zieleni, beżu i grafitu.
Dwa i trzy - nie podoba mi się obróbka, albo za dużo Clarity, albo szerokiego USM, twarz jest jakby czymś utytłana.

anchel
29-04-2008, 20:10
Jedynka rzeczywiście najlepsze (troszkę może poprawił bym usta - delikatnie wygładzając ale naprawdę delikatnie) ale i trójka bardzo mi się podoba. Przede wszystkim dzięki fajnemu kadrowi - ale nad twarzą koniecznie trzeba popracować. Za dużo skaz i przebarwień.

Phoenix
29-04-2008, 20:15
Jedynka bardzo ładna, poza urocza, dobry zestaw zgaszonej zieleni, beżu i grafitu.
Dwa i trzy - nie podoba mi się obróbka, albo za dużo Clarity, albo szerokiego USM, twarz jest jakby czymś utytłana.

przyznaję się pokornie , że tylko nad jedynką się przyłożyłem, ponieważ dwójeczka jakoś mnie zaintrygowała, podretuszowałem ją mocniej...może nawet za bardzo w kierunku glamurowatym ale mam nadzieję , że jeszcze w granicach tolerancji :)

//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Sculptoris
29-04-2008, 20:46
A mnie właśnie 2 od razu najbardziej ze względu na kadr i GO. Zgadzam się, że do poprawki ale i tak mi się bardzo. Zastanawiam się tylko dlaczego jest to jej pierwsza sesja. Pozostałe zdjęcia również bardzo mi się podobają :-)

Napisz mi jeszcze tylko proszę jakim szkłem i jakie ustawienia.

malibu
29-04-2008, 20:57
nr 2 czy z poprawkami czy bez podoba mi się najbardziej

MikeP
29-04-2008, 20:59
2 jest ok, ale makijaz a raczej te bruzdy czarne troche ciążą... nie moznaby tgo troche zlagodzic?

Czornyj
29-04-2008, 21:01
przyznaję się pokornie , że tylko nad jedynką się przyłożyłem, ponieważ dwójeczka jakoś mnie zaintrygowała, podretuszowałem ją mocniej...może nawet za bardzo w kierunku glamurowatym ale mam nadzieję , że jeszcze w granicach tolerancji :)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us)

Teraz super - szkoda tylko, że brakło w kadrze odrobinę tej zgaszonej zieleni w tle - bardzo ładnie siedzi z beżem skóry i grafitem włosów ;)

Madziulek
29-04-2008, 21:42
Ładna 1
po poprawkach 2 prezentuje się świetnie :-)
na 3 dodałeś modelce jakieś 5 lat więcej ;-)

diZaster
29-04-2008, 22:30
1ka najlepsza, co nie znaczy ze jakas super, ale ladna jednak.
2 i 3 wyglada jakby ja bolalo to zdjecie...

anchel
29-04-2008, 22:49
Teraz super - szkoda tylko, że brakło w kadrze odrobinę tej zgaszonej zieleni w tle - bardzo ładnie siedzi z beżem skóry i grafitem włosów ;)

Qrva. Odkąd Światło rozpętał temat tego komentowania poprawnego politycznie przestałem rozumieć to forum. Idę po następnego browara... :neutral:

Sculptoris
29-04-2008, 22:49
2 i 3 wyglada jakby ja bolalo to zdjecie...

A co jest złego w bólu? Zawsze na zdjęciach ma być tylko radocha przedstawiona?

Czornyj
29-04-2008, 23:03
Qrva. Odkąd Światło rozpętał temat tego komentowania poprawnego politycznie przestałem rozumieć to forum. Idę po następnego browara... :neutral:

Opinia kolegi Światło mało mnie interesuje, jeśli nie podoba mu się jakiś komentarz, to albo niech zgłosi to moderatorom, albo niech sam zasadzi komentatorowi kopa w d...ę.

Komentuję tak jak zawsze, bardzo lubię prace Jacka, choć oczywiście nie zawsze odpowiada mi ich konwencja.

diZaster
29-04-2008, 23:22
A co jest złego w bólu? Zawsze na zdjęciach ma być tylko radocha przedstawiona?

to jest taki 'bol sedesowy' jak dla mnie...
nie podoba mi sie ta mina i juz.

Marta Baranowska
29-04-2008, 23:49
1 fajne, tylko ta prawa reka wystaje jak jakis kikut, niefortunne zdjecie;] ogólem spoko,
2 jakos zupełnie do mnie nie przemawia
3 bez zarzutów, jak najbardziej mi sie podoba

innees
30-04-2008, 08:41
2
oczy mówią jakby o bólu
a usta o rozkoszy
kontrastowe połączenie
mi osobiscie kojarzace się z rozkoszą bardziej jednak
i chyba najbardziej przykówa wzrok

Phoenix
30-04-2008, 09:33
dzięki za komenty widzę że każdemu coś innego się podoba i bardzo dobrze, znaczy, że foty różne nie robione na jedno kopyto :D....co do dwójki - to można tam zieleń wstawić, gdyż kwadrat robiony z dość dużego kadru, ale chciałem wyeksponować jak najmocniej twarz, do internetu oznacza to mocne cięcie :D ...na 30x45 mógłbym inaczej sie bawić.