Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Magda
Marek Urbanowski
28-04-2008, 07:41
Światełko zastane...
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Bardzo fajne. Podobają mi się kolorki :) Magda też ;)
puchbeary
28-04-2008, 08:07
Po mojej ostatniej próbie portretu gdy patrze na takie zdjęcia jak twoje to się zastanawiam intensywnie - "Jak on to qrwa zrobił?" . Ech... Bardzo dobre, jak z resztą zazwyczaj.
legionize
28-04-2008, 08:41
Czy ja mialem przyjemnosc poznac Magde??
Marek Urbanowski
28-04-2008, 08:43
Myślę,że gdyby tak było to byś zapamietał:)
legionize
28-04-2008, 10:26
A to pomylilem panie(bmw). przepraszam
Od razu mówie, że oceniam to z wyższej półki, jako dośc udaną fote, ale ponieważ zawsze można coś poprawić to napisze co mi sie ni epodoba.
- makijaz jest słaby i kompkletnie nie pasuje jak dla mnie, te skośne kreski zawinięte na końcu ku górze (chyba ze to wynik mimiki) nadaja jakis dziwnie azjatycki posmak.. bez sensu
- wydąć usta to wyższa szkoła jazdy, tutaj wyszło to komicznie raczej... :) Ta mała dziurka w środku, jak donat :)
- krzesło... masakra, czy nie widziałes w wizjerze jak koszmarnie wyglada to oparcie!?
- stylisz... no taki domowy rzekłbym bardzo, a do tego ten makijaz i ostro oblepione błyskiem usta raczej nie konweniują ze sobą...
- z tym wzrokiem jets cos nie tak, jesli modelka zezuje to ukryj to jakos, tutaj mam wrazenie, ze oko dalsze uciaka...
- drugi plan totalnieprzypadkowy... jako fotograf MUSISZ kontrolowac co masz na 1,2 planie, to Twoje zadanie...
Witek "Wisz"
28-04-2008, 22:49
Śliczna modelka, bardzo fajny potrecik.
Bardzo przyjemna fotka.Gratulacje.
Piotr Spek
28-04-2008, 23:39
Nie jestem znawcą tematu ale napisze o odczuciach
- modelka b ładna i fajne swiatło
- nie podoba mi sie to co za plecami (krzesło i podzielony drugi plan - rozprasza)
- mysle ze modelka jest warta blizszych planów - i innego ciecia (sama twarz, dekolt i szyja)
a tak w ogóle to przyjemne do piekna kobieta jest i juz
Marek Urbanowski
29-04-2008, 17:00
Od razu mówie, że oceniam to z wyższej półki, jako dośc udaną fote, ale ponieważ zawsze można coś poprawić to napisze co mi sie ni epodoba.
- makijaz jest słaby i kompkletnie nie pasuje jak dla mnie, te skośne kreski zawinięte na końcu ku górze (chyba ze to wynik mimiki) nadaja jakis dziwnie azjatycki posmak.. bez sensu
- wydąć usta to wyższa szkoła jazdy, tutaj wyszło to komicznie raczej... :) Ta mała dziurka w środku, jak donat :)
- krzesło... masakra, czy nie widziałes w wizjerze jak koszmarnie wyglada to oparcie!?
- stylisz... no taki domowy rzekłbym bardzo, a do tego ten makijaz i ostro oblepione błyskiem usta raczej nie konweniują ze sobą...
- z tym wzrokiem jets cos nie tak, jesli modelka zezuje to ukryj to jakos, tutaj mam wrazenie, ze oko dalsze uciaka...
- drugi plan totalnieprzypadkowy... jako fotograf MUSISZ kontrolowac co masz na 1,2 planie, to Twoje zadanie...
Iczek-na pewno jest wiele racji w tym co napisałeś,jednak... zdjęcie jest zupełnie niezaplanowane,gdyż zostało zrobione na szybko w trakcie przygotowywania modelki do własciwej sesji.Miejsce to sala w hotelu którą nam udostepniono.Klient siedział z boku,a tym samym nie miałem mozliwości nic zmieniać(nie za to płacił).
Co do ust to takie ma ta młoda dama i raczej nie musi nic specjlnego z nimi robić:)
Krzesło i drugi plan to naturalna konsekwencja tego co napisałem powyżej.
Pewnie,że mogłem foty nie pokazywać,ale wrzuciłem jako ciekawostkę,bo ładna buzia na niej:)
bardzo ładne zdjęcie bardzo ładnej kobiety
Iczek-na pewno jest wiele racji w tym co napisałeś,jednak... zdjęcie jest zupełnie niezaplanowane,gdyż zostało zrobione na szybko w trakcie przygotowywania modelki do własciwej sesji.Miejsce to sala w hotelu którą nam udostepniono.Klient siedział z boku,a tym samym nie miałem mozliwości nic zmieniać(nie za to płacił).
Co do ust to takie ma ta młoda dama i raczej nie musi nic specjlnego z nimi robić:)
Krzesło i drugi plan to naturalna konsekwencja tego co napisałem powyżej.
Pewnie,że mogłem foty nie pokazywać,ale wrzuciłem jako ciekawostkę,bo ładna buzia na niej:)
No Kolego!
Ale to, ze to zrobione w biegu to ma Cie usprawiedliwiać.?
Czy mnie interesuje jakie byly okoliczności..? Oceniam wynik :)
Reszte podtrzymuje...
Vodafone
29-04-2008, 20:10
No Kolego!
Ale to, ze to zrobione w biegu to ma Cie usprawiedliwiać.?
Czy mnie interesuje jakie byly okoliczności..? Oceniam wynik :)
Reszte podtrzymuje...
Pięknie napisane... ;-) A co do foty... modelka ładna a fota... dobra technicznie lecz szału nie robi... dlaczego ? dlatego ze brak jej polotu i finezji - po prostu pstryk na poczekaniu ;-) a poza tym to co z tego,że fotka robiona na szybko i obok siedział klient ??? Myślę,że gdybyś chciał to by Ci pozwolił pstryknąć fotkę tak jak chcesz (tak aby wszystko ze sobą współgrało ) więc jak dla mnie to marne tłumaczenie - po prostu brak weny. Będę szczery i powiem, ze z tego co widzę to robisz świetne foty pod względem technicznym ale brak Ci pomysłu na otoczenie... podobnie było przy sesji z Kingą (ta z płatkami kwiatów i koszmarnym łóżkiem) też jedyne na plus to swietna technicznie no i piękna modelka która swoją urodą ratowała to zdjęcie... bo reszta (sceneria itp) leżała.
bardzo ładna kobieta poproszę o więcej :)
światełko ładnie złapane ale ten "dziubek" z ust troche niefajnie wyglada
Marek Urbanowski
04-05-2008, 13:06
bardzo ładna kobieta poproszę o więcej :)
Niestety w takim klimacie jest tylko ta jedna fota.Mieliśmy sporo pracy z konkretną sesją.Kilka fot w kostiumach na mojej stronie.
A co myslicie o uchu ktore widac z kilometra jak nie powiem co.... ??