Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Przedłużanie włosów
Witam,
ostatnie dwa dni robiłem fotki na targach w Poznaniu - firma Hair Talk Extensions chce nowy katalog i mi przypadło popstrykać :)
1.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Reszta w ciągu tygodnia.
Vodafone
27-04-2008, 20:06
Na co patrzy modelka ??? ;-) dziwnie dziwna pozycja :-) coś ją zaciekawiło ???
ładny sufit tam mają ;)
i sorki za śmieci - wersja do druku tego już nie będzie miała :)
2.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
drugie nie wiewiele ma wspolnego z wlosami - chyba ze klientowi sie podoba ;)
a ogolnie to dostales kiepski material wejsciowy - wlosy wygladaja jakby je przedluzyli ale pasemka z mopa wycieli
zaoszczedzili na pasemkach i dali sztuczne zamiast naturalnych ?
to maja byc fotki przedluzanych kudlow - na glowie - wiec nogi sa zbedne - ale rozumiem ze ci sie podobaly ;)
wiec za malo wlosow w kadrze - przy wiekszym zblizeniu pamietaj o wyczesaniu i przylizaniu modelki - zeby sie nie wiuwaly na wietrze nad glowa jakies wlosy pojedyncze - to ma byc fota reklamowa - do katalogu
a tak wogole to na drugim jest krzywo i beczka - schody sie wyginaja i leca na lewo - uwage tez zwraca drzewo w centrum kadru do ktorego schodza sie linie "perspektywy"
mialem cos podobnego z przedluzanmi rzesami - dziewczyny strasznie sie dziubaly z zabiegiem - do tego efekt jaki trzeba bylo uzyskac (zblizenie - makro wrecz) - ogladalem wczesniej fotki ze strony potentata Xtreme Lashes - i coz - ja dostalem pozlepiane tuszem kepki, 15 latka z kaszakami na powiekach no i wizaz w stylu "za 5 min lece na dyske i tak bedzie ciemno" - no coz ja niespecjalnie bylem kontent z efektow (oko na caly kadr) - ale jakos popsulem i plakaty A0 wydrukowali (4-6 fotek na szt) - bardzo sie podobaly - wiec chyba OK ? :)
coz to bylo moje pierwsze podejscie do foto rzes - no i pierwsza sesja kosmetyczki - wogole zadowolona byla ze wyszlo lepsze 100x niz jak wsadzila klientce kompakt do oka i strzelila fote ;)
daj wiecej fot z tego poznania :)
Dzięki przede wszystkim za uwagi, kończyłem z tymi targami o 20 w niedziele, szybko rzuciłem okiem na w miarę dobrze wyglądające rawy i wstawiłem dwa wywołane na szybko, w nadzieji na właśnie taką krytykę, zanim się na dobre za to wezmę :)
Mam czas z tym zleceniem do końca tygodnia, a dzisiaj jeszcze dwa inne przede mną, więc jak tylko skończę z wszystkim innym i zaległymi sprawami to się za to zabiorę i tu wstawię oczywiście.
Edit:
dorzucam jeszcze jedno:
3.
//EDIT
diZaster
29-04-2008, 18:08
moze tak 3 w bw,najlepiej na czerwonym kanale,bo taka techniczna jasnosc by tu ladnie grala.
gore na 3 odciac tak zeby nie bylo tego czarnego kwadratu a dol tak zeby nie bylo widac tej plamy w prawym dolnym rogu.
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
No niestety musi pozostać kolor.
Powoli rawy nabierają kształtu. Tu jeszcze dwie próby (włosy nie przedłużone):
4.
5.