Zobacz pełną wersję : [ Portret ] DeeJay Koper
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Przedstawiam pierwsze obrobione zdjęcie z sobotniej sesji. Na zdjęciu mój znajomy DJ Koper.
Piszcie co o tym sądzicie. Zdjęć jest oczywiście więcej. To akurat przypadło mi na pierwszy rzut oka najbardziej do gustu dlatego poszło na pierwszy ogień.
Dodaje 2 zdjęcie:
A może jednak więcej tych fotek ? :)
Pierwsza zachęca do zobaczenia pozostałych :)
góry za dużo...
dave hill też nie jest moim idolem :) ale może gdyby obróbka była nieco delikatniejsza- byłoby całkiem fajnie.
Co do Dave'a Hilla - to przy jego pracach to zdjęcie jest praktycznie gołym nefem :-D
A tak na serio to rzeczywiście nim się inspirowałem. Czy zbyt agresywnie? Hmmm nie wiem, trudno mi ocenić - m.in. dlatego opublikowałem to zdjęcie żebyście mi doradzili :mrgreen:
Fajne światło + uwagi ozzy'iego.
PS gość ma żałosną bluzę....
PS 2 Na początku mieszane uczucia, ale pod dłuższym gapieniu się... całkiem, całkiem ;)
Dziękuje za przeniesienie.
Zabrałem się wczoraj za zdecydowanie najtrudniejsze wyzwanie jeśli chodzi o postprodukcje wśród zdjęć z tej sesji. Jedną sprawe pominąłem, bo stwierdziłem, że lepiej będzie jak zostawie tak jak jest z tego względu, że nie podołałbym. Zresztą za chwile pewnie sami to wytkniecie :mrgreen:
2.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
diZaster
25-04-2008, 10:28
nie podoba mi sie obrobka,zbyt 'bajerancka'...
2ka kadrowo nawet fajna a ten blysk nie wkurza osobiscie.
Hmmm, na jedynce chyba trochę przesadziłeś z tą obróbką...
Dwójka fajniejsza, ale przeszkadzają mi te elementy w tle (dzwi od piwnicy i coś tam po lewej nad lampą - czy to jakaś kurtka strzażaka? Taka żarówiasta) :)
Polsar74
25-04-2008, 20:23
jedyneczka nieco za diaboliczna jak na mój gust - no chyba że tak miało właśnie być
ale generalnie fajne
pzdrw
Pytanie techniczne kogoś kto nie mieszka w Polsce od 20 lat - czy są w Polsce jacyś mężczyźni którzy nie są wygoleni? Czy wszyscy faceci w Polsce mają wygląd kiboli? Czy jest chociaż jeden facet, pytam - jeden facet - który ma bardziej wysublimowany wygląd?
Ludzie, czy Wy nie wyjeżdżacie czasami na Zachód i nie widzicie że można wyglądać bardziej wyszukanie? Czy nie możecie trochę się wziąść za męską modę w tym kraju?
:):):)są nawet długowłosi...ja tez miałem długie hery ale z chlastałem , teraz mam ok 3 cm. A co do zdjęcia 1 bardzo fajna ale za dużo goory, a 2 piękna
Gwoli ścisłości to facet nie jest opiepszony tak poprostu na krótko tylko ma irokeza, niestety nie są to zdjęcia fryzjerskie więc skupiłem się na innych aspektach...
Swiatlo obiecuje, że specjalnie dla Ciebie wrzuce w najbliższym czasie zdjęcia z sesji, którą robiliśmy około miesiąc temu naprawde zadbanemu facetowi :mrgreen:.
totalna masakra :( Nie do przyjecia ta obrobka...
Ludzie, czy Wy nie wyjeżdżacie czasami na Zachód i nie widzicie że można wyglądać bardziej wyszukanie? Czy nie możecie trochę się wziąść za męską modę w tym kraju?
Sluchaj... zawsze mozna miec to co masz na głowie w avatarze... ale czy warto ;)