Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Na Twarz Widać Całe życie...
elvisONE
22-04-2008, 23:14
witam ponownie..
..bawiłem się w taki tam i... wyszło mi takie coś
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
...i jak???
Fajne a la Dragan;)
p.s chyba literówka w tytule.
ide o zaklad ze oryginal bylby lepszy
elvisONE
23-04-2008, 00:02
...wedle życzenia (orginał)
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
chiba oryginał nie lepszy. Ale te oczy w tym wszystkim wymiatają :)
elvisONE
23-04-2008, 00:10
sorrki za błąd -oczywiście chodziło o ORYGINAŁ ;)
jakos nie chce mi sie wierzyc ze to az takie nasycone ten oryginal ale i tak lepszy niz to co pokazales. choc ja jestem tradycyjny raczej.
Pozdrawiam
Oczy przesadzone i to mocno, ujęcie bardzo dobre.
ten mocno wyciagniety "orginal" zdecydowanie lepszy
Oryginał zdecydowanie lepszy. Jedyne czego zabrakło to może z 1,5 cm GO. Prawe oko już mniej ostre. Podsumowując jednak to bardzo udany portret.
Ambrosious
23-04-2008, 18:40
To i ja swoje dorzucę: przetrawione - jednak ciekawsze. Sam bowiem pomysł "wyjęcia" gościa z tego deskowatego tła był dobry.
Faktycznie - czy pozornie twarz zyskała na plastyce.
Natomiast wpakowanie go w te zieloności to już - na nie. I mała niedoróbka: biały fragment między małym a serdecznym palcem powinien też - konsekwentnie - zacieniony.
andrzej_laskowski
23-04-2008, 19:56
Draganizacja wyszła nazbyt "rysunkowo" ale nadaje klimat zdjęciu. Gdybyś nie przesadził lekko było by OK.
Oryginał troche daje po oczach kolorami.
Zdecydowanie wolę oryginał.Chyba dlatego, że nie lubię PS.
Wszystko co chciałem powiedzieć (łącznie z małymi niedoróbkami) zostało już powiedziane co nie znaczy, że nie mogę wyrazić swojego uznania: Podoba mi się bardziej ten po obróbce.
bardzo dobre ujęcie...chyba oryginał bardziej mi podchodzi
Jak dla mnie pierwsze zdjecie naprawde fantastyczne
krzycho_75
30-04-2008, 23:18
Pierwsze zdjęcie bardziej mi się podoba, choć moim zdaniem nieco przekombinowane.
ja niestety jeszcze nie umiem takich robic a podobają mi sie bardzo bardzo nawet te które krytykujecie
Pierwsze zdjęcie jest zdecydowanie przegięte, nie podobają mi się wogóle te oczy - czy to jest wogóle efekt PS czy też taki dziwny blik? Dwójeczka dużo lepsza - ale za cholere nie wierze Ci, że twoja pucha wypluwa tak ładnie obrobione foty :mrgreen: