Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] przejscia nie ma
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
a przy poprzednim zdjęciu myślałem że sie wydurnie jak napisze że mi otoczenie wygląda na rowerowy plac manewrowy;)
No łał.
Bardzo na tak. Ja odwróciłbym o 180 stopni :) Ale to tylko moje zachwianie postrzegania świata.
Może to niekonieczne, ale zawsze staram się w fotografii, znajdywać jakiś sens, dzieki czemu nabiera ona całkowicie innego charakteru.
Nawet gdy autor nie chciał je pokazać.
A ta fotografia na mnie działa.
A główna bohaterka, jakby zagubiła się. Zatrzymała przed problemem/barierą.
Nie jesteśmy pewni co zrobi dalej. Czy pójdzie dalej.
Widzimy tylko na horyzoncie jeszcze wiele barier i "przejść" do pokonania.
Słabość bohaterki pokazana wprost genialnie.
Brawo.
Leczszu dzieki:) właśnie to chciałem pokazać masz zmysł art:)
Kolejne bombowe! Świetny kadr.
Pierwsze co mnie uderzyło w zdjęciu to... cień! ALe jak to? O co chodzi? Przecież to niemożliwe, by ona rzucała taki cień! Myle się?
cien rzuca kosz;] bo to tez jest boisko do kosza;] slonce bylo ostre inaczej mial bym przepalona modelke
...A główna bohaterka, jakby zagubiła się. Zatrzymała przed problemem/barierą.
Nie jesteśmy pewni co zrobi dalej. Czy pójdzie dalej.
Widzimy tylko na horyzoncie jeszcze wiele barier i "przejść" do pokonania.
Słabość bohaterki pokazana wprost genialnie.
Brawo.
no szczerze mówiąc, to zazdroszczę umiejetności dostrzegania tak głebokiego sensu i czwartego dna.
ps. nie rozumiem tytułu. Mz jest przejście. Przejścia by nie było, gdyby owa dziewczyna leżała na zebrze.
Fajne - daleko idąca percepcja rzeczywistości, zobrazowana nikonowskim skrótem myślowym ;)
Jak skończysz serie to będzie fajne. Tylko nie przegnij z ilością. Mnie się widzi...
Motorniczy
23-04-2008, 15:42
Ezoteryczne niemalże . Pozdro
zdjecie super, zarowno kadr jak i tytul
no szczerze mówiąc, to zazdroszczę umiejetności dostrzegania tak głebokiego sensu i czwartego dna.
ps. nie rozumiem tytułu. Mz jest przejście. Przejścia by nie było, gdyby owa dziewczyna leżała na zebrze.
Heheh dobre. Swoja droga tez kilka razy widzialem tutaj wypowiedzi kwalifikujace modeli/ki do jednego z przelicznych typow charakterologicznych :) Zabawne to zawsze.
Michal
dodam tylko skromnie, że modelka ma idealne do sytuacji wdzianko
gra z otoczeniem oraz oddaje ten trudny... i wiek i czas, w życiu człowieka
ten czas (nieco kulawo) streściłbym w jednym słowie: czas matur
albo ogólniej: czas nieustannie powtarzających się egzaminów życia