Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Wspomnienia
cyrusvirus
20-04-2008, 21:38
Witam!
"Już myślę o kolejnym weekendzie..."
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img237.imageshack.us/img237/3695/dsc12752jd4.jpg)
Tak na nowy tydzień :)
Zapraszam i pozdrawiam :)
No jakiś tam klimat jest, nawet spory:), ale jakoś nie pasuje mi to drzewo prawie przy krawędzi zdjęcia, ja bym je wywalił i zostawił nostalgiczną pustkę:)
Pzdr
cyrusvirus
20-04-2008, 21:50
Dzięki. Nad drzewkiem też myślałem, ale ma służyć jako coś dla równowagi :)
borregaard
20-04-2008, 21:57
Rafał dobrze,mz,radzi ... Porównując lewą i prawą,to i z dziesięcioma takimi drzewkami równowaga byłaby chwiejna....:-D
Pzdr
Andrzej
cyrusvirus
20-04-2008, 22:11
Jednak po namyśleniu dochodzę do wniosku takiego jak Wy :)
Ładny przemyślany kadr. Kolejne zdjęcie na które miło sie patrzy... Ale im dłużej sie przyglądam tym bardziej nie podoba mi sie ten charakterystyczny (mogę to powiedzieć bo efekt sie powtarza na ostatnich zdjęciach) częściowy spadek kontrastu.
autograf
21-04-2008, 00:14
Moim zdaniem, jedna z najlepszych Twoich prac. Opiniami chlopakow specjalnie sie nie przejmuj :D
bardzo nostalgiczne - podoba się :)
jedyne co można by zmienić to nieco inne kadrowanie lewej strony - tzn. dać ze dwa kroki w lewą stronę i wykadrować tak aby nie było widać drzew w tle (po lewej)...
cyrusvirus
21-04-2008, 21:35
Opiniami chlopakow specjalnie sie nie przejmuj :D
Łe no co Ty kto by tam ich słuchał ;)
Dzięki za miły komentarz ;)
O kurde blaszka!!! Nie mam pojęcia, dlaczego ominąłem to zdjęcie, a spodobało mi się przed chwilą od pierwszego wejrzenia... Robi wraźenie, gratulacje! Podoba mi się bezwarunkowo, bez obcinania czegokolwiek, usuwania gałęzi i innych - tak jak jest.
W swojej punktacji przyznaję BARDZO DUŹY PLUS, bez dwóch zdań.
Mnie się bardzo podoba
Dlatego skorzystam z możliwości i ocenie sobie a co mi tam szkodzi...
"...o czym marzy dziewczyna kiedy kochać zaczyna..."
Bardzo ładne i nostalgiczne:)
Plus za jedność człowieka z pniem i plus za przestrzeń, w której może swobodnie wypatrywać.
PS
Ta ciemna plama, efekt cięcia drzewa, ta tuż przy dolnej krawędzi, hm... wykadrowałbym. Jak zasłaniam palcem, ten skromny wydawałoby się fragment, jest o niebo lepiej.