Zobacz pełną wersję : [ Sport ] I Terenowiada '' Brudas ''
W!
Tak mnie wzielo na odkurzenie szuflandii
Na plfoto dodalem to zdjecie ale zadnego odzewu nie bylo, moze tutaj bedzie odwrotnie?
1.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2008/04/1955b808a2812989-1.jpg
źródło (http://images32.fotosik.pl/223/1955b808a2812989.jpg)
P!
wlasiukk
20-04-2008, 18:35
super!
teraz muszę te błoto posprzatać z całego pokujy ;)
dzieki za kometarz!
nnie wiem ale ostatnio zauwazylem ze moje zdjecia sa bardzo malo kometowane albo wogole, czy robie az tak slabe zdjecia ze szkoda wogole napisac o nich pare slow?
niestety w "sporcie" jest biednie z opiniami. czasami jest tak, że albo się nie chce pisać, albo nie ma o czym pisać i nie można się "wymądrzać" :)
patrze na Twoje zdjęcie - jest bardzo fajne... i ciekawe - że nawet nie wiem co o nim napisać :)
wlasiukk
20-04-2008, 21:55
byłeś hardkorowiec i po każdym przejeździe cały w błocie czy tele z leżaczka pociągając pifko ?
Madziulek
20-04-2008, 22:07
a gdzie indziej nie jest biednie za to mało konstruktywnie ;-)
nie ma co pisać i wymyślać jak dla mnie fotka rewelacja - super błotniaczek :)
dzieki serdeczne za komentarze !
tutaj jednak zawsze mozna liczyc na krytyke czy to lepsza czy to zla...
pozdrawiam !
Zdjęcie bardzo dobre, ale troszkę brakuje by się nim zachwycać. Stąd też wstępna mała ilość głosów. Z tego jak ja oglądam sport, to widzę, że bardziej się foty *przegląda* pod kątem widowiska, tego co się działo. A nie z zamiarem oceny zdjęć. Zazwyczaj też ciężko ocenić, bo warunki fotograficzne są często bardzo trudne, żeby nie powiedzieć ekstremalne i jest to wliczone w koszta. Nie ma na co narzekać ;) Dlatego tak mało opinii.
ja na tym zdjeciu niczego brudnego nie widze
Motorniczy
26-04-2008, 09:08
dzieki serdeczne za komentarze !
tutaj jednak zawsze mozna liczyc na krytyke czy to lepsza czy to zla...
pozdrawiam !
No to masz szczęście chłopie.
ja dodam tylko ze kierowca zabloconego auta siedzial w nim w wyjsciowej koszuli i w zamszowej kurtce/marynarce (cos w ten dessen mial na sobie) i nie bylo po nim widac ze przejechal cala trase. mial tez otwarte okna, podziwiam goscia