Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Słońce świeci...
Thrasher
17-04-2008, 18:59
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img515.imageshack.us/img515/3382/sun1kopiazl3.jpg)
Zdjęcie bardzo ładne. Kadr i wykonanie pomysłowe. Tylko całkowicie nie łapię tytułu. Bardziej by mi pasowało
"Nie tylko inteligencja, ale również towarzysze robotnicy z troską wypatrują jutra socjalistycznej ojczyzny" ;)
Thrasher
17-04-2008, 19:35
Zdjęcie bardzo ładne. Kadr i wykonanie pomysłowe. Tylko całkowicie nie łapię tytułu. Bardziej by mi pasowało
"Nie tylko inteligencja, ale również towarzysze robotnicy z troską wypatrują jutra socjalistycznej ojczyzny" ;)
Piękny tytuł wymyśliłeś :-) hahaha
Pozdrawiam
teraz myślę, że powinienem zatytułować to zdjęcie: "Myśląc o przyszłości" ;-)
faktycznie zdjęcie super, ale tytuł do bani dałeś.... ja może nie miałem jak kolega postsocjalistyczno komunistycznych skojarzeń, choć nie powiem... świetny tytuł, mi sie raczej skojarzyło z jakimś powstańcem, partyzantem... w każdym razie z podziemiem :mrgreen:
ale fota DUŻY +
Ps. dorzuciłem parę innych ujęć do komentowanego przez Ciebie zdjęcia "Podglądacze" zapraszam do komentowania
naprawdę fajna fota Ci wyszła, graty
puchbeary
22-04-2008, 09:33
Amirez - rozwaliłeś mnie. :D . Przypomniał mi się temat mojej pracy "Propagandowe aspekty plakatu w PRL"
Zdjęcie bardzo dobre.
wlasiukk
22-04-2008, 09:35
Zdjęcie bardzo fajne - to się nazywa LOŁKI ?
:)
cyrusvirus
22-04-2008, 09:35
Mi się przypomniał film "Pokuta"...
no to wyjątkowo mamy dwie inteligentne rzeczy w tym wątku - bardzo inteligentne zdjęcie i nie mniej inteligentna propozycje tytułu amireza. :-)
O ile do samej fotografii nie ma uwag, to do tytułu amireza tak. Nie wiem jak długo byles pod wpływem subkultury socrealizmu, ale nie mozna mówic, ze towarzysze robotnicy wypatrują jutra z troską...
Oni spoglądaja w tę przyszłość z nadzieją...:-D
Bardzo mi się podoba to zdjęcie. Światełko na madal, konwersja do czerni i bieli, faktura wody. Wszystko ze sobą współgra. To jest Twoje kolejne dobre zdjęcie. Życzyłbym sobie więcej takich zdjęć na poziomie. ****
PS. A tytuł jest jak najbardziej odpowiedni. Upał na dworze to chłopak zszedł się ochłodzić do cienia pod jakiś most.
diZaster
23-04-2008, 23:00
najsss :)
ladne to i basta :!: