Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] dwie
legionize
17-04-2008, 08:22
napis niezobowiazujacy
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2008/04/double_by_legionize-1.jpg
źródło (http://fc03.deviantart.com/fs26/f/2008/106/4/e/double_by_legionize.jpg)
legionize
17-04-2008, 08:23
Jako, ze wrzucilem do digarta prosze o kasacje(moze tamtego watku) chyba, ze tu nie pasuje
legionize
18-04-2008, 20:05
Obrazili sie wszyscy?? czy szkoda słów:)
nie wiem czemu nikt nie komentuje. MZ bardzo ciekawa praca. Przyjemna kolorystyka. Przeszkadzaja mi troche ostre refleksy na rekach, ktore troche nie wspolgraja.. w koncu ma byc 'smooth' ;)
pozdrawiam
Art.
Zbigniew
18-04-2008, 20:33
Jestem za, jak zwykle zresztą przy pracach ledżionajza :-D Są one napewno odmienne od tego, co pokazuje się w większości na forum, i dzięki temu również z chęcią je oglądam. W tym przypadku jest fajnie koncepcyjnie, wykonanie i obróbka są też przyjemne. Ogólnie smooth :)
ja jestem na tak :) tak po prostu :)
a co to za napis ?
Jeżeli za kase to do bani a jeżeli nie .. to też
Jak ci płacą to się wisil i wstaw dwa inne kadry do napisu
legionize
19-04-2008, 06:24
nie placa:( a napis dla wypelnienia nicosci:) mial byc flakon perfum ale przyznam sie, ze do tej pory nie zrobilem odpowiedniego zdjecia
Madziulek
19-04-2008, 10:58
mi się również podoba :)
Vodafone
21-04-2008, 07:53
mnie również się podoba ;-)
fotki tego typu z powodzeniem wiszą na olsztynskiej starowce reklamujac jakies kluby, jedzonko, a nawet sklepy z ciuchami.
Nie ma sie czego wstydzic - takie cos jest do sprzedania.
Ladne - w srodek mozna wstawic cokolwiek ( wg mnie nawt powinienec wstawic napis "miejsce na Twoja reklame " i byloby spoko :)
A ja się czepnę troszkę, bo jedna rzecz mi przeszkadza. No może kilka... Mianowicie refleksy na przedramieniu i stopie. Wyszło jakby to była pomarszczona druga skóra. Według mnie mocno nienaturalnie. Trochę wygięcie szyi mi nie odpowiada, wygląda na mocno wymuszone (tak by włosy nie kładły sie na podłożu). Dość frapujący cień na górnym udzie. I przy takim zgarbieniu biust jakby gdzieś zniknął, a szkoda. Brak mi trochę większego wypięcia klatki piersiowej do przodu (razem z bardziej odchyloną głową wyszłoby moim zdaniem trochę bardziej realistycznie i swobodnie, aczkolwiek znów te włosy).
Jednak ogólnie bez przyglądania się - na tak.