Zobacz pełną wersję : [ Portret ] lightowo poPSuty umiech...;)
sympatex
16-04-2008, 11:43
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
sympatex
16-04-2008, 11:56
nie wyświetla się
juz jest ok - bylo za duze..
Faktycznie troche zbyt gumowato skora wyszla. Zdjecie fajne, moze wrzuc na poczatek wersje bez PSucia. Piekny usmiech i z nieco mniejszym rozmyciem by chyba lepiej wygladalo. Nie wiem czy nie za duzo dolu. Sporo tego murka weszlo w kadr.
legionize
16-04-2008, 12:07
ogolnie ok tylko mniej blura(wiecej ostrosci??) na rekach,twarzy i w kwadrat bym wzial
jesli moge
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
jesli nie to wywale
nieżle jest -ładna modelka ,powinno procentować i objawiać się wieloma fotami :-D
ja znowu ponarzekam..
strasznie mi sie niepodoba to co sie dzieje z rekami
1) sa nieostre, pomimo wydaja sie byc w plaszczyznie fokalnej superostrej (choc rozmydlonej) twarzy..
sprawia to wrazenie ze sa jakos 'w tyle' choc geometrycznie nie sa
2) sa jakies szare, tak, jakbys przepaly na dloniach chcial zrownowazyc odcieciem poziomow, co na tle tego przepalu na ramieniu juz w ogole niefajnie wyglada
drugie ciecie ZDECYDOWANIE lepsze
ladna modelka i piekny usmiech : )
pozdr
ArtX
sympatex
16-04-2008, 14:21
ogolnie ok tylko mniej blura(wiecej ostrosci??) na rekach,twarzy i w kwadrat bym wzial
jesli moge
//EDIT
jesli nie to wywale
jak najbardziej... - takze myslalem o kwadracie...;) a delikatny blur jedynie na twarzy, reszta to f1.8
andrzej_laskowski
16-04-2008, 16:58
Wyjątkowo ładny i naturalny uśmiech.
Technicznie można się czepiać, ale całość sympatyczna.
Witek "Wisz"
16-04-2008, 17:59
Bardzo podoba mi się i modelka, i klimat zdjęcia. Z tym, że w cięte w kwadrat korzystniej wygląda.
Pozdrawiam
Rece wygladaja jakby nie wiedzialy co z soba zrobic.... Jakos mi przeszkadzaja, choc nie mam pomyslu, co ja bym z nimi zrobil.