Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Paula - inne oblicze
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Witam
Zamieszczam zdjęcia Pauli - AKrzykalski również ją pokazał
Moim zamiarem było zbliżenie się w kierunku Monici Belucci - czy udało się ...hhmmm... oceńcie
1)
2)
Pozdrawiam i zapraszam do mnie na www
Paweł
motylanoga
16-04-2008, 13:33
Zdjęcia fantastyczne. Modelka piękna. Ale na MB najbardziej wygląda na pierwszej fotce u akrzyskiego ;-) http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=53717
akrzykalski
16-04-2008, 14:23
Cześć Pawle!
No no - zdjęcia jak to zwykle w Twoim przypadku są ciekawe. Pomimo, iż mam odrobinę inną wizję na obróbkę to śmiało mogę napisać, że fotki podobają mi się. Heh, zaprezentowana modelka jest bardzo sympatyczną kobietą - pasowało by coś jeszcze w plenerku pomajstrować, nie? :)
ArturK
1. Linia ramion wyszła zbyt potężnie
2. Czernie są zbyt czarne moim zdaniem. Zupełnie nie takie ułożenie dłoni do tej miny.
Oba: modelka nie pokazała tu pełnych możliwości. Zdjęcia bardzo dobre, aczkolwiek budzą niedosyt - to jeszcze nie jest to! A było bardzo blisko moim zdaniem.
"Ramię Pudziana" - to jakiś standard czy co. Co drugie zdjęcie to ramię ciężarowca prawie.
Drugie z kolei palce grubaśne. Poza tym dla mnie za ciasne., az mnie odsuwa od monitora. Lepsza 2.
Motorniczy
23-04-2008, 15:43
Jejku Jejku ! moja żona ! Monica Bellucci ! ( fot 2 ). Piękna kobieta ...ajajajjj
Jejku Jejku ! moja żona ! Monica Bellucci ! ( fot 2 ). Piękna kobieta ...ajajajjj
WOW! THAT"S THE SPIRIT!
ciekawe, wg mnie Ci sie udało