Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Spóźniona

andrzej_laskowski
15-04-2008, 19:03
Sam nie wiem czy taki efekt udany jest.
Dlatego ciekawym opinii.

//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

kaisuj
15-04-2008, 19:12
Mnie sie nawet podoba i jakos mnie nie odrzuca od tych rys, ale mimo wszystko wolalbym zobaczyc te fotke bez tych efektow. Dla mnei te ryski troszke przeszkadzaja w odbiorze. Zwlaszcza gdy sie dluzej przygladam, to odnosze wrazenie, ze nieco splaszczaja zdjecie. O ile dziewczynka jest jeszcze w miare wyraznia, to rozmyte tlo nie moze sie przebic przez te "zabrudzenia", a przez to cale zdjecie traci jakby glebie. Tak to wizualnie odbieram.

Art Erie
15-04-2008, 19:17
Widziałem już zdjęcie wcześniej bez obróbki. Było świetnie! Nie ma co kombinować :)

Witek "Wisz"
15-04-2008, 19:36
Widziałem już zdjęcie wcześniej bez obróbki. Było świetnie! Nie ma co kombinować :)

Zgadzam się w 100% Na tym zdjęciu efekt zbyt agresywny, przeszkadza.

iczek
15-04-2008, 19:45
Znaj umiar... inaczej odpłyniesz w rejony, z których ściągać cię będziemy holownikiem.

harb
16-04-2008, 12:56
mnie się podoba i to bardzo -siedząc w starym pociągu z porysowaną szybą widzę zagubiona małą pasazerkę której
o zgrozo ten pociąg ucieka - porysowana szyba znakomicie pasuje do stylistyki modelki i do tego zdarzenia

dla mnie bardzo dobre Andrzeju podziwiam Twoją wyobrażnię ----pozdrawiam :-D

ps.efekt udany jest !!! (najgorszą rzeczą jest wyrażać głośno swoje odczucia -odczucia autora)

ZbychuO
17-04-2008, 09:06
mnie się podoba i to bardzo -siedząc w starym pociągu z porysowaną szybą widzę zagubiona małą pasazerkę której
o zgrozo ten pociąg ucieka - porysowana szyba znakomicie pasuje do stylistyki modelki i do tego zdarzenia
a pociąg jedzie wpoprzek peronu... ;)

Bardzo udane zdjęcie. A ta walizeczka... miodzio.
Jak na mój gust to za mocny trochę efekt starego i porysowanego zdjęcia.
Ale całość na TAK.

piotr w
17-04-2008, 10:01
Nabiegała się ta Twoja dziewczynka. Zdjęcie na bardzo tak, ilość załamań na bardzo nie. Brakuje mi jeszcze mocnego zżółcenia i nadpalenia :).

ozzy
17-04-2008, 11:09
oczy bolą od tych rys- zdecydowanie za dużo

koziak
17-04-2008, 11:21
Rys zdecydowanie za dużo, ale samo zdjęcie jest bombowe! Jak moja córa podrośnie też ją będę tak ganiał jak Ty swoją, Andrzej!:)

najt
17-04-2008, 18:36
wrzucaj bez obróbki, wtedy wypowiem się konkretniej :)