Zobacz pełną wersję : Czyszczenie Białystok D40
Witam, otóż mam standardowy problem rano chciałem sprawdzić czy matryca zasyfiona, ustawiłem przysłonę 22, cyk i widzę parę czarnych plamek więc myślę sobie po pracy jak nic dmuchnę gruszką kupioną w MM, i co z dwóch plamek powstało z 50-siąt, o nie myślę sobie koniec, już więcej nie dmucham, i mam pytanie czy ktoś wie gdzie w Białymstoku wyczyszczę lustro, matówkę i oczywiście matryce, chodzi mi o jakiś dobry serwis co naprawdę zna sie na rzeczy, jako posiadacz pierwszej swojej lustrzanki już nie mam ochoty tracić zdrowia psychicznego oglądając coraz to większą liczbę czarnych plamek na zdjęciu, albo jeśli ktoś chce zarobić i jest z Białegostoku i podejmie się zadania to proszę o kontakt. Za odpowiedzi dziękuje
Bo gruszkę to kupuje się w aptece a nie w MM...
A mam pewność, że z aptecznej gruchy nic nie poleci np.Talk, czy jakoś przed dmuchaniem apteczną gruchę sie preparuje, tudzież myje...
piotr_74
14-04-2008, 20:20
Jak kupisz gruchę to możesz ją wymyć i przepłukać. Oczywiście nie muszę mówić aby dokładnie wysuszyć. A żeby sprawdzić czy nic z niej nie wylatuje dmuchnij kilka razy na wyłączony monitor (oczywiście wytarty z kurzu :) ) albo na małe czyste lusterko i zobaczysz czy coś z niej wylatuje czy nie.
A mam pewność, że z aptecznej gruchy nic nie poleci np.Talk, czy jakoś przed dmuchaniem apteczną gruchę sie preparuje, tudzież myje...
Wiesz, proponuję przed dmuchnięciem sprawdzić. A żeby być pewnym to kolega dobrze radzi. Wypłucz!