Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Kasia cz.2

sToh
11-04-2008, 13:02
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Kolejne zdjęcie z mojego pierwszego udziału w studio :)
Troszkę ostrość popsułem w "CO" ale ...

edit:
2gie musiałem wrzucić na patrz.pl ponieważ coś się dzieje z imageshack

jaari
11-04-2008, 17:17
A zdradzisz nam, w którym to studio można mieć taki "udział" ??? :)

swiatlo
11-04-2008, 19:37
Drugie zdjęcie bardzo mi się podoba.
Co do jedynki, to rozumiem że wiedziałeś co robiłeś, ale mimo wszystko bym minimalnie doświetlił cienie. Takie cieniste kompozycje z tylnym oświetleniem są według mnie bardzo ciekawe, ale one chyba dobrze wyglądają na ciemnym tle. Na tym białym tle to wygląda to tak jakby światła dopełniające się przez pomyłkę nie zapaliły.

sToh
12-04-2008, 16:50
A zdradzisz nam, w którym to studio można mieć taki "udział" ??? :)

To bylo w naszym nikonowym Studio ;P po targach :) siedzielismy cala noc xD

jaari
12-04-2008, 19:45
po targach :) siedzielismy cala noc xD

Chyba dobrze że się zgubiłem...żona by mnie zabiła :-)

A tak na poważnie...
Fotka nr.1 - za kolegą światło - doświetliłbym cienie, reszta OK
Fotka nr.2 - zbyt naświetlony front i niefortunne spodnie modelki (odblaski)

acha... i pamiętaj, że to wyłącznie moja subiektywna opinia :-) Niekoniecznie muszę mieć rację...

malibu
12-04-2008, 19:48
a mi się podoba zdjęcie numer jeden własciwie to niewiem czemu poprostu ma to coś w sobie

wolans
13-04-2008, 02:08
Nie umiem robić takich zdjęć, ale może kiedyś... Bardzo mi się podoba nr 1. Świetna sylwetka modelki, nawet lepsza niż w rzeczywistości. Niedoświetlenie - ale tylko prawego policzka - może minimalne, ale właśnie frapujęce. Zdjęcie nr 2 jest takie ... wprost i mam wrażenie, że modelka już była zmęczona.

sToh
13-04-2008, 13:06
Nie umiem robić takich zdjęć, ale może kiedyś... Bardzo mi się podoba nr 1. Świetna sylwetka modelki, nawet lepsza niż w rzeczywistości. Niedoświetlenie - ale tylko prawego policzka - może minimalne, ale właśnie frapujęce. Zdjęcie nr 2 jest takie ... wprost i mam wrażenie, że modelka już była zmęczona.

Była zmęczona bo sesja trwała już ponad 5 godzin... i chyba te były pod koniec :)

loki_p
15-04-2008, 10:57
Modelka zmieniła kolor skóry pomiędzy tymi zdjęciami?
Balans bieli i co za tym idzie kolory do poprawki.