Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Twarze mojego miasta
arachiusz
10-04-2008, 21:53
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Twarze mojego miasta , nie wiedziałem że na ulicy się tak ciężko foci.
1.
2.
3.
Witek "Wisz"
10-04-2008, 22:02
Trójka mnie rozwaliła...:mrgreen:
Grzegorka
10-04-2008, 22:10
Trójka skojarzyła mi się z moją dawną sąsiadką, wspaniała staruszka, u kresu swoich dni chorowała na wszystko chyba, wyglądała jak malutka, suszona i uwędzona śliweczka - uwędzona dosłownie, bo codziennie spalała średnio 1,5 paczki "Popularnych", a w jej mieszkaniu było jak w wędzarni.
Dla mnie bobma :D, na dwojce facet mi przypomina Einsteina :) .... trojka wymiata :].
Pozdrawiam
arachiusz
10-04-2008, 22:43
no to jeszcze jedno Ferdek
4.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Witek "Wisz"
10-04-2008, 22:46
Dużo lepsze od dwójki...
Zostaw tylko te Panią, reszte wywal! Ta babka to materiał na wspaniały portret, szkoda, ze tego nie wykorzystales.
arachiusz
10-04-2008, 23:01
Zostaw tylko te Panią, reszte wywal! Ta babka to materiał na wspaniały portret, szkoda, ze tego nie wykorzystales.
jak się nie wie jak , to ciężko coś zrobić portret to nie mój dział :)
Vodafone
10-04-2008, 23:38
Laska z fajką jest de best ;-)
A mi się podoba ta czapka tego pana z 1ki:)
A na poważnie - bardzo fajne portrety z Twojego miasta.
Na jedynce jest gość, który siedzi zawsze u wylotu Stawowej w Katosach. Był o nim kiedyś program w TV - facet ma całkiem niezłą rente, duży dom na przedmieściach, rodzine i bynajmniej z głodu nie umiera, a kasiorke trzepie niezłą z żebractwa.
Co do zdjęć to podobają mi się wszystkie poza 2ką, a z całej serii zdecydowanie najlepsza trójeczka.
Witek "Wisz"
11-04-2008, 00:12
A ja mam pytanie z innej beczki - prosiłeś tych ludzi o zgodę? Czy strzelałeś z ukrycia:mrgreen:? Pytam, bo nie bardzo wiem, jak się zachować w takiej sytuacji... Czy podejść i zagadać, zapytać już po zrobieniu zdjęcie? Bo tak zupełnie bez pytnia to nie bardzo...
Sory za OT, ale będę wdzięczny za odpowiedź.
Sądząc po ogniskowych to raczej było to typowe polowanie :mrgreen:
A ja mam pytanie z innej beczki - prosiłeś tych ludzi o zgodę? Czy strzelałeś z ukrycia:mrgreen:? Pytam, bo nie bardzo wiem, jak się zachować w takiej sytuacji... Czy podejść i zagadać, zapytać już po zrobieniu zdjęcie? Bo tak zupełnie bez pytnia to nie bardzo...
No właśnie - też jestem ciekaw!
arachiusz
11-04-2008, 16:15
co do pana na pierwszym to pierwsza fota z wypadu , zapytałem o zdanie oczywiście , rzuciłem w kubek i 4 foty zrobiłem..........w tym czasie zaczepiło mnie dwoje ludzi którzy wręcz grozili mi bym mu kasy nie dawał , mówiąc że właśnie rodzina go wysyła na ulice i kasę mu zabiera a nikt tym się nie chce zainteresować , nie lubię jak ktoś mówi do mnie w ten sposób jeszcze rozkazującym tonem , kazałem im spadać .Co do pozostałych fot nie mieli nic przeciwko tak wywnioskowałem , na rynku było przedstawionko http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=55264 , właśnie je fociłem a oni byli widzami.
Witek "Wisz"
11-04-2008, 21:02
Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź:-D
trójka ma to coś...
zastanawiam się jakby foty z tymi ludzikami wygladały w akcji .. (podobnie jak w 3)
pzdrw