Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Agata - kilka do oceny
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Witam,
znajoma poprosiła mnie o kilka pstryków portretowych. Termin 3 razy przekładany, dzisiaj mieliśmy w końcu dla siebie godzinkę.
Jedno ustawienie świateł, modyfikowane filtrami.
Co nie tak, co na tak, co inaczej, które banalne, które mniej banalne....:)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
Wg mnie na 1,2,3,5 przepalenia na twarzy. Kadry mi sie podobaja a zdjecie numer 10 podoba mi sie najbardziej.
BartekIgnasiak
10-04-2008, 16:51
12,11,10 w takiej kolejnosci.... Agata jak zawsze piękna, choć chyba wolalem ja jako sexi wampa w sesji w klubie
!0 i 12, najlepsze, tylko razi mnie ten szal, tak niedbale założony.
To teraz babskie podejście do tematu (o ile jestem pierwszą babą, która się wypowiada w tym temacie... nie wiem) Najbardziej podoba mi się Agata na ujęciu 8 i 9. Jest słodka :mrgreen: Na szóstce fajnie zagrała, wesoło. Okulary wg mnie out, dziewczyna ma piękne spojrzenie, nie przysłaniałabym go... Chusta out, niedbale narzucona... Na Twoim miejscu zrobiłabym bardziej przygotowaną sesję z Agatą niż kilka pstryków, Agata na to zasługuje. Piękna. Pozdrawiam!
10 MZ najlepsza, potem 12 ;)
5 i 4 mi sie podobaja, 1 takze ale troszke przepalona, reszta ok ... mam pytanie czy to nie jest ta dziewczyna co byla w You Can Dance pierwszej edycji ?? Bardzo podobna :D
pawel777
10-04-2008, 19:06
jak dla mnie na uwagę zasługuje nr 12 - jest na tyle ciekawa, że w tym przypadku nawet nie przeszkadza mi to skrajne zwrócenie wzroku dziewczyny:) ...
natomiast w numerkach 7, 8, 9, 11 ten wzrok mi nie pasuje - mam wrażenie że modelka "nadwyręża oczy":) i psuje mi to ogólny odbiór... ładny naturalny wzrok w nr 10 (barzo łanie pokazane oczy).
poza tym nie pasują mi okulary tak byle jak nałożone... tzn w połowie przecinają linię wzroku dziewczyny...
pozdrawiam serdecznie
grzegorzant
10-04-2008, 19:59
a mnie najbardziej podchodza 3, 5 i 6 (szkoda, że oprawka na 3 oko przecięła)
naturalnie i z wdziękiem
pozdrawiam
5 i 4 mi sie podobaja, 1 takze ale troszke przepalona, reszta ok ... mam pytanie czy to nie jest ta dziewczyna co byla w You Can Dance pierwszej edycji ?? Bardzo podobna :D
Ano była. Więcej zdjęć z nią i filmik z backstage na mojej stronie, której mi nie wolno na forum podawać, chyba że zapłacę ;P
Z tego co się orientuję to możesz umieścić link w profilu użytkownika, w podpisie - nie.
za dużo fotek naraz.
W okularach - kiepskie. Dobre 10, 12. Ma ładne włosy, dobrze je rozpuścić na większości zdjęć (bo pewnie będziesz ją focił dalej)
A ja jeszcze dodam, że w 6 zrobiła się pajęczynka w ustach . Taki szczegół, ale jednak go dostrzegłem. Po za tym przyjemnie:)
Powiem krótko - dziewczę ma piękne oczy - okulary są zbędne.
świetna dziewczyna - zdjęcia mniej. 10 na TAK
pracuj z nią częściej i nie daj sie prosić - Warto!!!
10 i 12
Na 10 widać jej prawdziwie śliczny kolor oczu....
Pzdrw
Damian911
12-04-2008, 00:38
10,12,8 w tej kolejności. Reszta mnie nie przekonała zwłaszcza 2 i 3, na której oprawka wchodzi na oko. Pozdrawiam.
końcówka sesji już całkiem fajna, nie wiem czy sam odnosisz to samo wrażenie, że większość fot jest dość ciężkich na dole, bez względu na rozmiary modelki łatwo temu zaradzić zmieniając kąt focenia, te jakby za bardzo od dołu były robione.
andrzej_laskowski
12-04-2008, 10:32
Zostawił bym tylko 10. NAprawdę ładnie wyszło.
Reszta duzo gorsza.
Ambrosious
13-04-2008, 16:12
To bardziej, tamto mniej - rzecz gustu raczej niż obiektywnych racji... do licytacji się nie przyłączę.
Podoba mi się to, że "z " jednej osoby, w jednej sesji wyciągnąłeś kilka różnych, odmiennych portretów.