Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Edyta , bo robactwo śpi.
arachiusz
06-04-2008, 20:25
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
1.
2.
No widzisz! Świetnie Ci wychodzi, a Ty piszesz, że tylko robaki...
Pozdr.
Fajne zdjęcia. Cold - robaki, jak widzisz, też po przepoczwarzeniu :D
arachiusz
06-04-2008, 21:12
dzięki i tak wolę robaczki , z 40 fot te dwie najlepiej wyszły , może kiedyś się nauczę :)
Mi także się podobają, dwójka szczególnie :)
bardzo fajne, aż się zdziwiłem....żeś poczynił cosik innego niż robale
sympatex
06-04-2008, 21:44
bardzo przyjemne w odbiorze...
Za taki tytul to Edyta Ci powinnna...łeb odciac... :) A za fotki odciąc rece :)
Zdjęcia bardzo ładne i chyba bezpieczniej jest niż z robakami. :-)
arachiusz
06-04-2008, 22:08
Zdjęcia bardzo ładne i chyba bezpieczniej jest niż z robakami. :-)
to zależy czy dalej niż focenie się nie posuniemy :)
2 bardzo mi się podoba :) co nie oznacza że jedynka jest gorsza ;) jest poprostu inna :)
2 :)
ładny portret ładnej kobiety
hallucinogen
06-04-2008, 23:34
ktore szklo ma tak zajebisty bokech???
ktore szklo ma tak zajebisty bokech???
Stawiam na Micro-Nikkora 105 F2.8 :) (wziąwszy pod uwagę czym autor zazwyczaj się zajmuje)
arachiusz
07-04-2008, 10:16
dokładnie 105 :)
podoba mi sie to, co zrobil bokeh z tłem w dwójce. Foty marne, dziewcze sympatiko.
podoba mi sie to, co zrobil bokeh z tłem w dwójce. Foty marne, dziewcze sympatiko.
Rozwiń swoją wypowiedź dotyczącą "Foty marne". Oglądamy zdjęcia, oceniamy i uczymy się na błędach, które być może jasno opiszesz.
pozdrawiam
hallucinogen
07-04-2008, 17:05
definitywnie zbieram na 105vr ...:)
pawel777
07-04-2008, 17:56
fotki bardzo miłe w odbiorze
napisz jak fociłeś... czy tylko światełko zastane?
arachiusz
07-04-2008, 20:46
fotki bardzo miłe w odbiorze
napisz jak fociłeś... czy tylko światełko zastane?
światło oczywiście zastane , do podświetlenia użyłem parasolki srebrnej , niebo było pochmurne godzina około 17:00 , modelka kumpela cały czas się śmieje i ciężko było bo marszczyła czoło i przymykała oczy.
i ja bym się dowiedział czemu marne , proszę rozwiń, uczę się i chciałbym wiedzieć , chyba że sobie ot tak piszesz.
Bardzo podoba mi sie swiatlo. Na 1 mina jakas taka nie bardzo, zwlaszcza oczy, jakies przymkniete i wyszlo takie nieco nieprzytomne spojrzenie. 2 mi zdecydowanie bardziej lezy, lepszy nastroj i emanuje takim spokojem.
Naturalne,ladnie skadrowane...arachiusz az strach pomyslec co bedzie jak z nudow sie wezmiesz za inne tematy...
arachiusz
08-04-2008, 21:33
Bardzo podoba mi sie swiatlo. Na 1 mina jakas taka nie bardzo, zwlaszcza oczy, jakies przymkniete i wyszlo takie nieco nieprzytomne spojrzenie. 2 mi zdecydowanie bardziej lezy, lepszy nastroj i emanuje takim spokojem.
no nie było innej możliwości ona już tak ma cały czas się śmieje to jej naturalna mina , aż kurze łapki ma nawet na stałe :)
Naturalne,ladnie skadrowane...arachiusz az strach pomyslec co bedzie jak z nudow sie wezmiesz za inne tematy...
hehe za akt ? , już widzę jak żona mnie wiesza :)
arachiusz - zawsze mozna zonie wytlumaczyc ze to dla wyzszej idei...dla sztuki...czy cos..;]