PDA

Zobacz pełną wersję : Kompakt nie koniecznie Nikona

kuchar504
06-04-2008, 17:34
Witam, Koleżanka poprosiła mnie o pomoc w wyborze jakiegoś kompakta, zależy jej na tym aby był mały, poręczny, prosty w obsłudze i najlepiej by było gdyby menu było po polsku:)
Czekam na jakieś propozycje
Pozdrawiam

Erie
06-04-2008, 17:37
http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=53421 - dokładnie takie same propozycje

legologo
06-04-2008, 18:27
Zajrzyj na takie portale jak fotografuj.pl czy fotopolis.pl, sporo fajnych testów tam jest.

BTW usuń tą paskudną literówkę w temacie, każdy zastanawia się pewnie co to jest "komnakt". :D

amirez
06-04-2008, 18:46
Też skieruję Ciebie na fotopolis.pl Tyle tam testów, że z pewnością znajdziesz coś odpowiedniego. Z drugiej strony zbyt długie szukanie może spowodować ból głowy. Sprzęt tak szybko gna technicznie do przodu, że obojętnie co kupisz i tak za góra pół roku będzie to staroć ;)
------------------------------------
"BTW usuń tą paskundą literówkę z temacie, każdy zastanawia się pewnie, co to jest "komnakt".
Nauczyciel się znalazł ;)

legologo
07-04-2008, 16:16
"BTW usuń tą paskundą literówkę z temacie, każdy zastanawia się pewnie, co to jest "komnakt".
Nauczyciel się znalazł ;)

Oj, nie czepiaj się. :P Moja literówka:
a) Nie utrudnia zrozumienia zdania
b) Nie jest w tytule tematu.
c) Powstała w wyniku pomylenia jednej, a nie trzech liter. :)
d) Została już wyedytowana.

Nie zauważyłeś też drugiej, napisałem "paskundną" zamiast "paskudną" (też już nie ma). A tak w ogóle to wszystko wina modułu poprawy pisowni Firefoxa, nie zawsze działa mi na forum (nie wiem czemu).

Pff, ale aferę wywołałem :D

barracuda
08-04-2008, 19:50
I jeszcze coś. Nie koniecznie piszemy razem:)

Erie
08-04-2008, 20:21
I jeszcze coś. Nie koniecznie piszemy razem:)

niekoniecznie, zwykle tak, ale są sytuacje (ta akurat do nich nie należy) kiedy jest to pisane rozłącznie

m_a_j_k_e_l
09-04-2008, 23:59
Jeden z niezawodnych to canon serii A czyli a540 takiego uzywam do fotografii podwodnej poniewaz nie chce pakowac kasy w obudowe za iles k. a takie fotki np w bulagii, chorwacji, basenach wychodza spoko! Do tego obudowa za 100zl:) Ogolnie mnostwo ludzi ma te aparaty i sa tanie! polecam a570 jest ich duzo. jesli cos wiekszego to canon s3 is. Ale najwazniejsze to za ile kasy...?