Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Kasia
Witam :mrgreen:
Może zanim Kubica ruszy to ktoś skomentuje moje nowe "dzieło" ;)
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Pozdrawiam!
Bardzo ładnie, tylko moim zdaniem trochę przeostrzone (widać w tym formacie). Cięcie do przyjęcia, chociaż i ciaśniej wyglądałoby dobrze...
D_Z_I_A_D_E_K
06-04-2008, 10:44
mnie się podoba i nie wydaje mi się być przeostrzone, natomiast wolałbym wiekszą go tak aby objęła drugie oczko.
legionize
06-04-2008, 10:48
ładnie. fajny kwadratowy kadr. piekna modelka. konwersja ok. podoba sie
ogólnie podoba się - wyrazisty portret taki jak lubię
andrzej_laskowski
06-04-2008, 11:59
Dla mnie za ostro.
Cała sztuka w operowaniu GO to to aby wszystko co ważne się w nim zmieściło.
Tu zabrakło głębi dla drugiego oczka mz.
Sobie takie ogólnie.
ja jestem za...fajnie uchwycone spojrzenie, ale z ostrym 2 okiem byloby lepiej chyba...
Bartek Witek
06-04-2008, 12:19
Osobiście zostawiłbym górę a ciął zaraz pod brodą.
Głębia OK. Zakładam, że tak chciałaś.
Może faktycznie zbyt ostre...
Pozdrawiam
Świetna modelka, kadr też się podoba, tylko ta ostrość...
Z moich doświadczeń wychodzi, że kobiety nie przepadają za oglądaniem na zdjęciach (zwłaszcza ze swoim udziałem), aż tak mocno pokazanej faktury skóry.
...trochę przeostrzone (widać w tym formacie)...
faktycznie przesadziłam po zmniejszeniu, mea culpa :???:
Głębia OK. Zakładam, że tak chciałaś.
Faktycznie tak chciałam, szanuję każde zdanie, że ktoś mógłby tak nie chcieć lecz ja tak chciałam lol
No to po wyścigu. Może drugie?
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostrość na jedno oko - Pozdrawiam!
Pogratulować! A teraz szczegóły, faktycznie GO mogłaby być większa, modelka korzystniej wygląda na fotce nr2, fotografowana lekko z góry. Ja tam przeostrzenia na zdjeciu nr1 nie widzę, choć pewnie osoby oglądające je na panelach LCD mogą mieć takie wrażenie.
Pozdr. :)
legionize
06-04-2008, 15:46
wole nr 1
Fajnie cięte oba, na pierwszym kawalek dloni zbedny :) Czesc Agull i Ty tutaj?;)
akrzykalski
07-04-2008, 12:13
Cześć,
Ekstra jedyneczka, na dwójeczce już tak średnio apetycznie wyszła...
ArturK
Pogratulować!
PODZIĘKOWAĆ :mrgreen:
legionize - popieram
Cześć Zaziel - cóż za łagodność w wypowiedzi ;) Dziękuję.
akrzykalski - macham do Cię
Wrzucę trzecie bez zbędnego kawałka dłoni ;)
//EDIT
wersja bez ręki ok, w dziale portret faktura skóry nie przeszkadza aż tak bardzo bo mpdelka ma ładna cerę, ale w glamour juz by nie przeszło pewnie. Mz sympatycznie!
Witek "Wisz"
07-04-2008, 19:33
Podobają się, ze wskazaniem na czarnobiałe.