Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Fotograf, portret w odbiciu.
Kolejne foto z pewnej sesji. Model już tu był pokazywany, tym razem inna sceneria. Mam nadzieję, że Ci, którzy liczyli na kolejną Zorkę nie będą mocno rozczarowani :).
1. Odbicie w szafie.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
D50|N35/2|F3.5|doświetlane SB-600 + parasol
Zapraszam do krytyki.
O wiele gorsze zdjęcie... niż wcześniejsze z tym Panem...
Jedno tylko pytanie: Przepraszam, kto kazał ubrać Panu koszulę, sweter a na to kamizelkę? Tak się nosi!?!
Pozdrawiam :mrgreen:
Ja tylko robiłem zdjęcia :). Sam też bym na to nie wpadł.
hedgehog
02-04-2008, 16:13
To takie albumowe jest? Reportaż znaczy? Facet wybiera się do pracy? :)
To takie cholera wie co, ani glamur (brrrr), ani album, więc wcisnąłem tutaj.
Może jakieś konkreciki, czemu tak słaby odbiór, co bym się mógł nauczyć czegoś na przyszłość?
hedgehog
02-04-2008, 16:28
To po prostu nieciekawe jest. Model gra kiepsko, ciuchy dobrane nie za dobrze, światło mało interesujące, wnętrze też. Niestety. :)
...ciemno na twarzy, nieciekawy zafarb, oczy w cieniu - mało widoczne... Pozdrawiam.
rozprasza garnitur. zwlaszcza jak ma sie czarne tlo, ciegnie sie w nieskonczonosc ;) dodatkowo balagan w tle (cos roznowego, roslinka) i ten kapelusik...
ubior Pan ma dosc orginalny :) widze, ze nie ma obraczki... przydalaby sie jednak kobieca reka :P
samo pomysl, choc typowy, zly nie jest. tylko niektore 'wcinajki' trzeba kontrolowac.
a i jeszcze mina - kojarzy mi sie z wszystkimi zakompeksionymi Panami z filmów głaszacymi teksty przed lustrem typu: masz cos do mnie? zmienic lekko ustawienei i moze wyjsc naprawde ciekawy portret.
widze, ze nie ma obraczki... przydalaby sie jednak kobieca reka :P
Pudło :)
... niektore 'wcinajki' trzeba kontrolowac
Co racja, to racja.
a i jeszcze mina - kojarzy mi sie z wszystkimi zakompeksionymi Panami z filmów głaszacymi teksty przed lustrem typu: masz cos do mnie?
A, to na plus dla mnie, bo taki był zamysł. :)
O wiele gorsze zdjęcie... niż wcześniejsze z tym Panem...
Jedno tylko pytanie: Przepraszam, kto kazał ubrać Panu koszulę, sweter a na to kamizelkę? Tak się nosi!?!
Pozdrawiam :mrgreen:
Dziękuję za trafne uwagi. Druga lampka już w drodze, niestety tu męczyłem się z jedną.
Bardzo ciekawy portret, w klasycznym nurcie, ze sztafażem... konkretna portretowa mina. Bardzo mi się podoba :). Światłocień na odpowiednim, naturalnym poziomie.
Światłocień na odpowiednim, naturalnym poziomie.
To bardzo połechtało moja próżnosć :).
Próżność też powinna mieć swoje 5 minut ;).