PDA

Zobacz pełną wersję : [ Makro ] Spotkanie pod parasolem

hubacz
29-03-2008, 22:14
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2008/03/DSC_4097_f-3.jpg
źródło (http://i22.photobucket.com/albums/b337/hubacz/DSC_4097_f.jpg)

arachiusz
29-03-2008, 23:02
ładne tło , takie g......wiesz o so chodzi hihi , podoba mi się zgranie kolorków.

Nikuś
30-03-2008, 00:36
kolory ciekawie ale artystycznie, to już nie to samo co 50tką, no chyba że to 50tka, a nie 105ka ;)
dla mnie nie ma choćby jednego punktu ostrosci ale moze tak miało być.

pozdrawiam

nysander
30-03-2008, 00:44
dla mnie nie ma choćby jednego punktu ostrosci ale moze tak miało być.

wg mnie ostrość jest na pręciki kwiatu ustawiona ...

jak dla mnie super

borregaard
30-03-2008, 02:05
Podziwiam ostrość w punkcie.....:-D
Resztę, ofc, olewamy... ?\:wink:
Pzdr
Andrzej

Nikuś
30-03-2008, 02:23
Podziwiam ostrość w punkcie.....:-D
Resztę, ofc, olewamy... ?\:wink:
Pzdr
Andrzej

Nie mam siły na analize.O so chosi?? :) Jaką resztę?? Kolory?? Kolory zawsze się podziwia :mrgreen:

pozdrawiam

borregaard
30-03-2008, 02:38
Nie mam siły na analize.O so chosi?? :) Jaką resztę?? Kolory?? Kolory zawsze się podziwia :mrgreen:

pozdrawiam

Ale mnie ciągasz dzisiaj....:-D
Kolory są ok....i nawet ładne.Jeśli szczegół jest ważny,to pięknie rozmyte białe wnętrze kłóci się,troszku,ze świecącą krawędzią zewnętrzną...Mnie to ,akurat,......wiadomo..:mrgreen:
Podob mi się jedno....że się Hubacz odnalazł.....:-D

a "resztę olewamy"..to było do mnie,bo dalej nie komentuję...bo co?..hubczowa fota po ewolucji,w stosunku do poprzednich sprzed kilku miesięcy.

...Dżizus...dosyć...:-D

Pzdr
Andrzej

Hubacz...nie uciekaj...

hubacz
30-03-2008, 06:47
borregaard ja nigdzie nie zniknolem :) Pilnie przygladam sie wszystkim praca i analizuje. A ze z analizy nic nie wychodzi to juz inna sprawa :)

Nikuś dzis postaram sie zawalaczyc zebys byl bardziej usatysfakcjonowany :>

arachiusz
30-03-2008, 08:31
no to cosik więcej ja napiszę , ostrość tam gdzie ma być , kolor super , nie mówiąc o tle namalowanym przez GO,białe wnętrze i jasna góra ....jakby tego nie było fotka była by tylko ok , to właśnie dodaje uroku to mz i nikt nie musi się z nim zgadzać :mrgreen:

borregaard
30-03-2008, 09:56
no to cosik więcej ja napiszę , ostrość tam gdzie ma być , kolor super , nie mówiąc o tle namalowanym przez GO,białe wnętrze i jasna góra ....jakby tego nie było fotka była by tylko ok , to właśnie dodaje uroku to mz i nikt nie musi się z nim zgadzać :mrgreen:

O,o to chodzi......Dawaj, hubacz,następne foty, bo tu cienko jakoś z pogodą,a szuflady dnem świecą i Towarzystwo się szlaja po innych działach,zaczynając otwierać przewody doktorskie....:mrgreen:

Pzdr
Andrzej

...jak nic nie wypadnie,to idę dzisiaj na spscółki....:-D

Nikuś
30-03-2008, 10:56
Zdjęcia makro Hubacza są jednymi z najoryginalniejszych na tym forum i zawsze oglądałem je z największym zainteresowaniem. tez czekam na kolejne:)

pozdrawiam

Bullter
30-03-2008, 13:28
Kadry z 50 bardziej mi podchodziły .

arachiusz
30-03-2008, 14:27
borregaard i ja byłem dzisiaj jaszczura spotkałem , i męczyłem dzisiaj jeszcze ostatnie 3 sztuki żółtobrzeżka :)