Zobacz pełną wersję : Spolszczenie CS2-mam czym nie wiem jak
Mam CS2 po angielsku, teraz dostałem spolszczenie do niego i nie wiem jak to ugryźć. Pomożecie ??
jeden katyalog zapakowany zipem ponad 84 MB w nim 6 katalogów (plig-iny, podręcznik skryptów,pomoc przykłady required ,ustawienia i 3 pliki dll
Podmien tymi plikami odpowiadajace im, ktore leza w katalogu instalacyjnym (znaczy tam, gdzie zainstalowales).
BTW -- zaden dystrybutor nie daje plikow spakowanych ZIPem do samodzielnego rzezbienia... Powinienes dostac normalna wersje PL.
Wszyscy znamy a przynajmniej dobrze sie domyslamy co do pochodzenia tych plikow (i w konsekwencji takze wersji instalacyjnej), i reasumujac -- NIE JEST TO TEMAT NA DYSKUSJE NA TYM FORUM.
No wiedziałem ze zaraz od piratów ..... poradze sobie.Dzięki.
No wiedziałem ze zaraz od piratów
Spokojnie. Nikt Ciebie piratem nie nazwal, ale wydaje mi sie, ze poruszanie takich tematow o jednoznacznym zabarwieniu, na tym forum jest niemile widziane.
Dziwny ten swiat. Ciekawe czy wszyscy to zarejestrowani pracuja na legalach. No ale to nie tu :) Sorki jak kogos urazilem ale na oryginaly mnie nie stac.Wolę kupic szklo. Ktos wynalazl kaze emula i inne by ulatwoc komus zycie. Obiecuje ze juz nie bede.
Sciągnąłem sobie CS2 pl trial (kraka też :) ) ups.
Dziwny ten swiat. Ciekawe czy wszyscy to zarejestrowani pracuja na legalach.
Troche mylisz pojecia. Nie chodzi o to, zeby rozstrzasac -- kto pracuje na legalnym oprogramowaniu a kto na pirackim, ani tez o to zeby kogos pietnowac... Po prostu zasada jest taka, ze jesli dyskusja ma tyczyc sie kwestii lamania prawa (tudziez licencji producenta) -- po prostu sie o tym nie rozmawia.
Na tym forum rozmawiamy na temat oprogramowania, ale tylko w kwestii wykonania pewnych dzialan, sztuczkach, kruczkach czy po prostu metodologii pracy. Natomiast dyskusje zwiazane z tym jak wejsc w jego posiadanie droga inna niz metoda kupna -- jest po prostu drazliwym tematem. Odpusc sobie.
Jesli zdecydowales sie go "nie kupic", to niestety musisz sobie radzic sam. W przeciwnym wypadku dostalbys od dystrybutora dwie wersje i uzywalbys tej, ktora Ci bardziej pasuje, a problemy rozwiazalaby pomoc techniczna producenta.
Rozumiem, sorki ale dzis jestem po 11 godzinach ( z przerwa na obiad) focenia na turnieju tanca.padam na pysk i moze dlatego marudzę. Juz wszytko jasne i zrozumiale.
Dobranoc.
Sorki jak kogos urazilem ale na oryginaly mnie nie stac.Wolę kupic szklo.
Dziwna argumentacja. Nie stać mnie na porche, więc je z....e Wolę kupić radio samochodowe :wink:
Inną sprawą jest że jak se kupisz te porche, to jest twoje i mozesz zrobić z nim co tylko zechcesz, nawet przeprowadzić tuning za pomocą kilofa. Wolno ci. Za soft zapłacisz, ale nigdy nie będzie twój. Gdy choć na włos wychylisz sie po za ramy licencji, nie będziesz się niczm różnił od gościa, który z góry olał coś takiego jak prawa autorskie mimo że wydałeś kupę szmalu.
Też mnie nie stać na porche, więc moje cztery litery wozi "łopel", z softem mozna podobnie jeśli się chce mieć "czyste sumienie". Ja swoje czyszczę pomału :wink:
Prosze odpowiednich to władców o zamkniecie tego wątku albo usunięcie.
Temat uwazam za wyczerpany. Zamykam.