Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Przedstawiam babcię Jadzię
cyrusvirus
27-03-2008, 11:54
Witam!
Jak to bywa, święta sprzyjają fotografii i właśnie jedną z takich prac oddaję pod Wasze oceny :)
Jako źródło światła posłużył kinkiet ;)
Zapraszam i pozdrawiam :)
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
andrzej_laskowski
27-03-2008, 14:33
Całkiem ładnie pokazaes babicię.
Tonacja troche nie w moim guście i doniczka w tle się niepotrzebnie zaplątała.
Gdybys przedstawiał tak 20-letnią blondynkę z dużym biustem miałbys tu ze 20 komentujących.;) Bo fotka niezła.
Mile mnie zaskoczyłeś.Spodziewałem się całkiem czegoś innego, a tu proszę fajna Jadzia.
Bardzo miła w odbiorze fotografia, pewnie i fajna sama Jadzia. Doniczka dla mnie, daje fajne tło w temacie "babcia".
Bardzo przyjemne zdjęcie :)
Gdybys przedstawiał tak 20-letnią blondynkę z dużym biustem miałbys tu ze 20 komentujących.;) Bo fotka niezła.
Jak znam życie 10 komentujących i 10 malkontentów. Może tak jest lepiej...
Zdjęcie dobre technicznie i przyjemne w odbiorze a to liczy się najbardziej.
dobre przyjemnie się ogląda wydaje mi się ze uchwyciłeś w tym zdjęciu charakter babci Jadzi -jakiś taki optymizm bije od tego zdjęcia
babcia bardzo wesoła -fajnie Ci wyszła
Gdybys przedstawiał tak 20-letnią blondynkę z dużym biustem miałbys tu ze 20 komentujących.;)
Na dowód tego, że na widok blond z baloonem się nie ślinię - także coś napiszę... choć napisane już sporo, jakoś tak późno znalazłam :(
Tonacja przyjemna, kontrastowo jak lubię, jeżeli o doniczce to zgadzam się z ADAS'em...
Zupełnie od siebie i nikogo nie powielając: Marsz zrobić większy format, w ramkę i babci wręczyć :-D Ucieszy się.
Pozdrawiam.
whatsilenceknows
27-03-2008, 17:27
Krótko: świetne zdjęcie. :-) Portret jaki lubię. Bardzo 'reportażowy', jeśli mogę użyć takiego określenia.
Świetna fota. Bardzo mi się podoba.
arachiusz
27-03-2008, 17:54
ciekawie pokazana ,babcia :)
cyrusvirus
27-03-2008, 19:38
Dziękuję bardzo za miłe słowa :)
Faktycznie babcia jest bardzo miłą i sympatyczną osobą :D
cyrusvirus
27-03-2008, 22:10
Jako, że tamta wersja była przez Was ciepło przyjęta to wstawiam drugą :)
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Witek "Wisz"
27-03-2008, 23:09
Jedynka bardzo dobra, drugie trochę mniej mi się podoba, ale również sympatyczne.